Događaj koji se ne propušta: Pet razloga da 20. aprila budete u Hali sportova

Senidah i Coby samo su neki od izvođača, a kompletna Bassivity ekipa sprema se za to veče koje nikako ne biste smeli da propustite

  • 0

Sve je bliži događaj koji će sigurno obeležiti ovo proleće u Beogradu - 20. april rezervisan je za "Bassivity Digital Showcase", veliku muzičku manifestaciju koja će okupiti trenutno najpopularnije izvođače u regionu, a koja će se održati u Hali sportova,.

Senidah i Coby samo su neki od izvođača, a kompletna Bassivity ekipa sprema se za to veče koje nikako ne biste smeli da propustite.

Evo i zašto:

1. Sve najbolje pesme koje počinju sa čuvenim "Coby, jesi ti radio traku?", imaćete priliku da po prvi put čujete uživo u Beogradu. Coby i ekipa odavno haraju evropskim klubovima, ali publika u Srbiji baš i nema tako često priliku da ih čuje uživo. Zato je ovo prilika koja se ne propušta! Ulaz je dozvoljen baš svima koji kupe karte na prodajnim mestima Ticket Visiona - https://bit.ly/2TtddGn.

2. Trep  kraljica regionalne scene, Senidah prvi put će pesme sa novog albuma izvesti uživo baš 20. aprila! Zbog pesama sa albuma "Bez Tebe" izgoreo je Deezer, a "Crno srce" trendinguje na YouTube-u nedeljama i to je ono što nam se svima baš, baš sviđa. Senidah je u Beogradu ljudi! Konačno!

3. Princeza domaćeg R&B-a Sara Jo pomerila nam je mozak, a bogami telo, svojim hitom "Bez sna". Pesma je izašla u januaru, a do danas je sakupila preko 5 miliona pregleda. Sara će sigurno grmeti i na Bassivity Showcase u Hali Sportova!

4. Showcase neće proći bez vladara domaće trep scene: FOX-a, Milija i Surreal-a, zbog kojih je "Gassivity" projekat dobio svoj puni smisao.

5. Ovaj događaj nije samo namenjen ljubiteljima hihopa i repa! "Trake" koje stižu iz izdavačke kuće Bassivity Digital odavno su mejnstrim i vole ih svi. "Biseri iz blata", na primer, su himna, zar ne?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA