≫ 

Preokret! Makro Mihailo nije uhapšen zbog podvođenja, nego zbog sumnje da je počinio mnogo ozbiljnije krivično delo

Osuđivani Mihailo Maksimović iz Šapca uhapšen je na beogradskom aerodromu pre nekoliko dana

  • 20

Kako Telegraf.rs ekskluzivno saznaje, Mihailo Maksimović poznat kao najveći makro u regionu koji je nedavno uhapšen na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično delo trgovine ljudima!

Iako se spekulisalo kako je Maksimović uhapšen zbog navodnog podvođenja devojaka koje su "radile" za njega, a među kojima su se pominjala i mnoga poznata imena iz javnog sveta, prava istina je da njegovo sadašnje hapšenje nema nikakve veze sa prostitucijom.

Šapčanin Maksimović je, kao što je poznato, već bio uhapšen u decembru 2014. godine, prilikom rutinske kontrole. Policija je nedugo zatim utvrdila da se bavio organizovanjem elitne prostitucije i da je radio sa sedam prostitutki, od kojih je pet uhapšeno. Tada su privedene Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, i Božana Vujinović.

Mimi Oro/ Foto: ATA Images

Mimi Oro je bila uhapšena pod optužbom da se bavila elitnom prostitucijom. Prvobitno je bila osuđena na osam dana zatvora i odležala pola kazne u Kazneno-popravnom zavodu za žene u Požarevcu, a na ponovljenom suđenju je osuđena i kažnjena sa 60.000 dinara. Nije morala da se vrati iza rešetaka, jer joj je novčana sankcija bila uračunata u presudu.

STARLETE ČIJA SE IMENA OVIH DANA POMINJU NEMAJU VEZE SA OVIM SLUČAJEM

Kako je Telegraf ekskluzivno saznao, "kralj elitne prostitucije" Mihailo Maksimović uhapšen je isključivo zbog sumnje da je trgovaoljudima.

Napominjemo, sve starlete i imena koja se dovode u vezu sa Maksimovićem zbog spiska koji je pronađen u njegovom laptopu i za koje se priča kako su navodne prostitutke koje su, opet navodno, "radile" za njega (prim. aut. Sanja Stanković, Ana Korać i Mina Vrbaški), nemaju apsolutno nikakve veze sa trenutnim hapšenjem Maksimovića, niti sa ovim slučajem.

Ovih 13 starleta dovođeno je u vezu sa prostitucijom. Neke od njih su priznale, a neke su i osuđene.

VIDEO: Nova lokacija prostitutki u Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    10. april 2019 | 20:54

    Nemaju veze sa hapsenjem, ali imaju veze sa prostitucijom.

  • Др

    10. april 2019 | 18:15

    Видим ја да ће му ускоро бити исплаћена отштета за повреду угледа и части!!!

  • 🙋🏻‍♀️

    10. april 2019 | 22:06

    Nije ih na silu podvodio,same su to htjele.Pustite covjeka na slobodu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA