≫ 

Buba i Jala ostali u čudu kada im se na vratima nenajavljena pojavila atraktivna pevačica: Imala je jedan zahtev (FOTO)

U prvi mah nikome nije bilo jasno o čemu se radi, pa je tako pevačica objasnila da je tokom puta ka Beogradu shvatila da nije zadovoljna otpevanim deonicama, te je odmah nešto pred srpskom granicom okrenula auto i vratila se nazad u studio, kako bi sve odradila onako kako želi

  • 6
Jala Brat i Buba Koreli, Foto: Instagram/bubacorelli

Bosanski rep dvojac Jala Brat i Buba Koreli nastavljaju da se bave autorskim radom, a ovoga puta novu kompoziciju, pored toga što su radili sa veoma atraktivnom pevačicom, pamtiće još i po njenom gestu koje ih je sve ostavio bez teksta.

Nakon što je svoje talente oprobala i u nešto drugačijem zvuku i to sa svojim kolegom Rastom, pevačica Katarina Didanović vredno radi na pripremi nove pesme, te je nedavno boravila u Sarajevu kako bi u muzičkom studiju popularnog rep dvojca snimila svoju novu pesmu.

- Kako smo unapred dogovorili dolazak u Sarajevo, Katarina je sa Bubom i Jalom za samo nekoliko sati snimila svoje deonice i odmah nakon toga krenula nazad za Beograd. Dok su momci već počeli da rade na samom aranžmanu, samo nekoliko sati kasnije, na vratima studija potpuno nenajavljena pojavila se Katarina - otkriva dobro obavešten izvor.

Katarina Didanović, Foto: Marko Jovanović

U prvi mah nikome nije bilo jasno o čemu se radi, pa je tako pevačica objasnila da je tokom puta ka Beogradu shvatila da nije zadovoljna otpevanim deonicama, te je odmah nešto pred srpskom granicom okrenula auto i vratila se nazad u studio, kako bi do kraja sve završila.

- Svi su ostali u šoku zbog Katarinog gesta i koliko je zapravo veliki profesionalac. Buba i Katarina su čak napravili i jedan selfi, kao jedan gest, koji će sigurno dugo pamtiti - dodaje izvor.

Katarina Didanović i Buba Koreli, Foto: Instagram/katarina_didanovic

Katarina je po obavljenom poslu ponovo nastavila put Beograda, gde je očekuje snimanje spota za novu pesmu "Cigareta" za koju se  već određeno vreme temeljno priprema.

VIDEO: Katarina Didanović otkriva zašto se pričalo da je Ana Nikolić ljubomorna na nju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA