≫ 

"Ja se ne sećam da sam bila sa tim čovekom": Miljana se uključila u "Parove", pa brutalno progovorila o Ivanu Marinkoviću (VIDEO)

- Željka kao da su mi rode donele. Uopšte se ne sećam nijednog trenutka provedenim sa njim - rekla je Miljana

  • 8

Miljana Kulić uključila se u telefonskim putem u "Parove", pozdravila je učesnike rijalitija, a za Ivana Marinkovića, a o Ivanu Marinkoviću nije imala reči hvale.

- Ja se ne sećam da sam bila sa tim čovekom. Željka kao da su mi rode donele. Uopšte se ne sećam nijednog trenutka provedenim sa njim, niti želim toga da se sećam. Niti mi je bitan u životu, niti sam ga volela da bih ga prebolela. To je bilo u rijalitiju. On mi ništa u životu ne znači - rekla je Miljana.

Šta je još rekla Miljana Kulić, pogledajte na sledećem snimku:

VIDEO: Miljana sa Željkom u rukama pozdravila Gocu Tržan i njenu ćerku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ju

    13. april 2019 | 09:27

    Na čega je ovaj bezvrednjaković pao. Bruka,i sramota! Napraviti pijan dete nekoj ludači!

  • Hm...

    13. april 2019 | 12:06

    Nije doticni "nisko pao", vec je isti, alkos nad alkosima koji je u takvom stanju napravio dete, zeni sa dijagnozom. Iskreno se nadam da ce "njihovo" detence izrasti u zdravu osobu. Nema tu opravdanja, zatvoren prostor itd. Zna se kakve "VIP" licnosti ulaze u rijalitije.

  • idi leci se zeno!

    13. april 2019 | 12:25

    Ne mogu da verujem koliko je "glupa"! Kako ce obrazloziti sinu kad poraste: da ga je "napravila" pijana i nesvesna šta radi, zarad popularnosti u rijalitiju...ŠTA?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA