≫ 

"Volimo vas, heroji naši": Zorica i Kemiš slave 35 godina braka, a ćerka Zlata čestitala im je emotivnom objavom (FOTO)

Zlata je pre samo deset dana Zorici i Kemišu podarila unuku

  • 10
Zorica Brunclik i Kemiš/ Foto: ATA Images

Zorica Brunclik i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš danas, 14. aprila, proslavljaju 35. godišnjicu braka, a tim povodom čestitku im je uputila i njihova ćerka Zlata koja se nedavno porodila.

Zlata je roditeljima podarila unuku Milicu pre samo deset dana, a u objavi je navela kako im je ona njen poklon za svu ljubav koju joj pružaju.

- Dragi moji najmiliji mama i tata... Nije ni čudo što kažu da svoje roditelje tek razumeš kada dobiješ dete, pogotovo svoju majku. Eh, sve neprospavane noći, sve sekiracije, brige, suze i pružena bezuslovna ljubav... Sve vas razumem i sve mi je sada jasno kada je malena princezica došla. Moj poklon vama je vaša nova brigica i bezuslovna ljubav.

Zlatina objava na Instagramu/ Foto: Instagram/goldies.fashion

- Želimo vam puna srca, najveće osmehe i najviše ljubavi...i da se grlimo najlepše na svetu kao i dosad. Srećna godišnjica. Volimo vas, heroji naši - napisala je Zlata uz sliku sa suprugom Milošem i mamom i tatom.

VIDEO: Ćerka Zorice Brunclik sa bebom izašla iz porodilišta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA