≫ 

Talentovana devojčica Lana i Milica Pavlović zajedničkim snagama pokidale hit "Tako mi i treba" (VIDEO)

- Sa uživanjem slušam njene obrade poznatih pesama i nekad ne mogu da verujem da jedna devojčica ima takvu emociju u glasu - rekla je Milica Pavlović

  • 1

Simpatična devojčica Lana Vukčević je svojim pevačkim talentom osvojila naš region, pa publika posebno voli da aktuelne hitove čuje u njenim obradama, koja poslednjih meseci objavljuje na sajtu Jutjub.

Lana je nedavno snimila i obradu pesme "Hej ženo" mlade muzičke zvezde Milice Pavlović, pa je popularna brineta poslednju posetu Crnoj Gori iskoristila i kako bi upoznala ovu talentovanu devojčicu i podržala njen neverovatan talenat.

- Lana je zaista preslatka i neverovatno talentovana devojčica. Sa uživanjem slušam njene obrade poznatih pesama i nekad ne mogu da verujem da jedna devojčica ima takvu emociju u glasu, pa sam želela da je upoznam i da podržim njen neverovatan talenat. Ja sam se u svojoj karijeri sama izborila za sve što sam postigla, pa sam imala veliku želju da je upoznam i da sa njom porazgovaram, i uputim joj reči podrške i sa njom podelim svoje iskustvo. Zaista verujem da je u budućnosti očekuju velike stvari. - rekla nam je Pavlovićeva.

Milica i Lana su svoj susret iskoristile i kako bi uradile obradu emotivne balade "Tako mi i treba", koja je postala prava ženska himna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA