≫ 

"Od 14. godine juri matorce, bila je u isto vreme sa Milojkom i njegovim sestrićem!" Milijanina tetka ušla u Parove i iznela strašne detalje (FOTO)

- Ne bi me čudilo da je ovde vidim na gomili sa šestoricom - rekla je Milijanina tetka

  • 14
Milijana i Milojko, Printskrin: TV Happy

Učesnica Parova Milijana Bogdanović (21) koju je javnost upoznala po njenoj vezi sa 53 godine starijim Milojkom Božićem (74), po navodima svog verenika bila je prostitutka. On je u rijalitiju priznao da je Milijana zbog teškog života bila primorana da naplaćuje seks.

- Vi ne znate kroz šta je sve Milijana u životu prošla... Morala je da se je*e za novac - priznao je Milojko.

- Šta to pričaš? Ti nisi normalan. Počeću da te mrzim! - odbrusila mu je Milijana, a čitava frka je počela kada se u program uživo uključila Milijanina majka Slađana Bogdanović i javno se odrekla ćerke.

- Ja nemam ćerku! Odričem je se! Razbolela sam se zbog nje, neću ovo preživeti. Svaki dan mi dolazi Hitna pomoć. Pakao nam je priredila! - rekla je Milijanina majka, pa priznala:

- Dolazila je jedna žena i potezala pištolj na nas jer je Milijana bila sa njenim mužem. Neka prestane da laže da nismo brinuli o njoj, kupovali smo joj patike od 24.000 dinara. Uvek je imala velike prohteve, ucenjivala nas je!

- On je, bre, sve ostavio deci, nema ništa! Devojke koje se kao Milijana bave tim poslom i vodaju matore, imaju auto i stan, a nju nema pas za šta da ujede! - završila je.

U "Parove" je ušla i Milijanina tetka Svetlana sa namerom da raskrinka sestričinu.

- Ceo život psihički maltretira roditelje! Još od 14. godine juri matorce. Zbog toga je bila kod psihijatra, ali se i njemu udvarala. Rekao joj je da nema pomoći! Ne bi me čudilo da je ovde vidim na gomili sa šestoricom! - priznala je ona.

Tetka Svetlana, Printskrin: TV Happy

Svetlana se nakon toga obratila zetu, koga je nazvala bolesnikom.

- Milojko, nesrećniče, nemaš ti para za nju. Ona ima velike apetite. Ne se*i da je voliš, koristiš je zbog popularnosti - rekla je tetka i dodala da je Milijana bila u vezi sa Božićevim sestrićem.

- Uporedo je bila sa obojicom. To je bolest - rekla je Svetlana.

Milijana je samo klimnula glavom, pravdajući se:

- To nije bila veza, već kombinacija.

Za sve što radi, Milijana je okrivila svog oca.

- Otac me je psihički i fizički maltretirao. Tukao je mamu i baku. Koliko puta nisam otišla u školu jer je celu noć bio haos. Dolazio je kući pijan i krvav zbog kafanskih tuča. Sa 15 godina me izbacio iz kuće. Snalazila sam se kako umem i znam - završila je učesnica "Parova".

VIDEO: Milomir Marić o Milijani i Milojku: Sve što je lepo, nije preterano

VIDEO: Šta poznati misle o vezi između Milijane (21) i Milojka (74)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slavica D.

    15. april 2019 | 13:36

    Ja bih takve emisije zabranila zakonom.

  • Lida

    15. april 2019 | 13:07

    Moj komsija koji ima oko 70 god je pre dve nedelje dobio infarkt kad se raspravljao sa zenom oko tih parova. Strasno je sto dosta starijih gledaju to i komentarisu medjusobno i dizu pritisak

  • xxx

    15. april 2019 | 12:43

    Mala je uzas,ne zna se ko je bolesniji od njih dvoje.Ili najbolesniji mi sto uopste gledamo,slusamo..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA