≫ 

Kraljica prestola: Pre 6 godina je raspametila žiri X faktora, a sada je lepa Ana uradila nešto potpuno drugačije (VIDEO)

Ono što je napravila već se, sudeći po komentarima, dopada ljubiteljima muzike i čuvene serije

  • 2

Ana Maglica (30) je, uoči osme sezone kultne serije "Game of Thrones", bila inspirisana sjajnom uvodnom špicom - muzičkom temom - pa je snimila pesmu i spot na Smederevskoj tvrđavi.

Lepa i talentovana Ana je napisala tekst na engleskom jeziku, melodiju glasa i odsvirala je deonicu violine, a ono što je napravila već se, sudeći po komentarima, dopada ljubiteljima muzike i čuvene serije.

Poslušajte:

Podsetimo, Ana se prvi put na javnoj sceni pojavila u takmičenju "X Faktor" 2013. godine kada je potpuno oduševila žiri.

Sa osam godina upisala je ižu muzičku školu "Kosta Manojlović" u Zemunu, a iste godine počela je aktivno da nastupa na festivalima dečije muzike u Crnoj Gori, Srbiji i Makedoniji, na kojima je osvojila brojne prve, druge i specijalne nagrade za interpretaciju. U detinjstvu je sarađivala sa umetnicima kao sto su Vojkan Borisavljević, Slobodan Boda Ninković, Milorad Mandić Manda, Nikola Bulatović, Rade Radivojević i drugi.

Ana je sa 16 godina završila srednju muzičku školu, a sa nepunih 17 upisala je Akademiju umetnosti u Banjoj Luci, u klasi prof. Uroša Pešića.

Sa 21 godinom godinom završila je fakultet na odseku Diplomirani muzičar - violinista.

Bila je član mnogih muzičkih grupa: Carbon Cartel, Destiny Potato, Celtic Rhythm Band, The Groundless i Vocal 5.

Radila je u osnovnim školama "Gornja Varos", "Petar Kočić", radila je kao nastavnik muzičke kulture u OŠ "Sonja Marinković" u Zemunu kao profesor pevanja, tekstopisac i kompozitor u Piccolo Muzičkom Centru, kao i Školi pevanja Ivane Selakov.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA