"Van Dam širi priču o meni...": Dragana Mirković ispričala kako je slavni glumac saznao ko je zapravo ona, a onda je spomenula Kejt Mos i Pamelu! (VIDEO)

- Kad je ona mene videla, bilo je "Kakav Van Dam, Dragana!..." - rekla je pevačica za Telegraf

  • 5

Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić postali su bliski prijatelji sa holivudskim glumcem Žan Klod Van Damom (58) i njegovom porodicom, a folk zvezda sada je sa našom ekipom podelila anegdotu vezanu za njihovo druženje.

-  Trudila sam se da ne znaju čime se bavim, nekako mi je neprijatno da pričam na tu temu. Međutim, Van Dam je to saznao od reditelja njegovih filmova, jer je njegova supruga poreklom iz Bugarske. Kad je ona mene videla, bilo je "Kakav Van Dam...Dragana!". On se čovek zbunio, a onda je ona njemu ispričala... Sada je Van Dam taj koji širi priču o meni, a sada cu ga citirati: "Samo da vam kažem, ona je najveća Balkansaka zvezda" i kad krenu haos, ludilo... (smeh) - ispričala je Dragana za Telegraf.rs.

Dragana Mirković, Foto: ATA Images

Pevačicin suprug Toni Bijelić nedavno se fotografisao sa holivudskim cicama Kejt Mos i Pamelom Anderson, a za to je "kriva" njegova supruga.

- Ja sam ga naterala na to! (smeh) Kad sam videla Kejt Mos i Pemelu, koje izgledaju kao milion dolara, kažem mu: "Toni, molim te da te slikaš sa njima. Vidi kako dobro izgledaju!". On je jedva pristao i tačno se vidi onaj osmeh "Morao sam!" - objasnila je Dragana sa osmehom.

Dragana sa Tonijem i Van Damom, Printskrin: Instagram/dragana_mirkovic

Šta je Dragana sve rekla o svetskim facama pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    16. april 2019 | 13:25

    Zaista je cenim i kao pevačicu i kao čoveka,ali njen način interpretacije života i te porodične sreće je užasno nametljiv i iritirajući. Rekla bih, ruralni. Moj komentar nikako nema veze sa ljubomorom.Zelim joj da celi život uživa u sreći koju zaista zaslužuje, ali ako je ikako moguće bez ovog "pres...a".

  • Mmf

    16. april 2019 | 15:15

    A zašto ti je neprijatno da pričaš da si pevačica kad si ti zahvaljujući tome imaš takvog muža jakog finansijski nisi ti stvorila njega nego on tebe a svaka čast za glas

  • Nebitno

    16. april 2019 | 13:28

    Wao koliko poznata 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA