≫ 

LOVE&LIVE MUSIC: Novi muzički projekat Telegrafa, 5 akustičnih pesama Đure i Mornara (VIDEO)

Od sada ćete najpoznatije pevače, bendove, muzičare i njihove, ali i vaše omiljene hitove moći da čujete u jednom potpuno novom aranžmanu... uživo izvedene u našem LOVE&LIVE studiju. Poslušajte kako "Balkanska", "Alegria", "Suza", "Beli hotel, beli tango" i "Anđeli i orkestri" postaju potpuno novi hitovi

  • 2
Djura i mornari Foto: Telegraf

Internet portal Telegraf.rs pokrenuo je novi muzički projekat LOVE&LIVE MUSIC. Od sada ćete najpoznatije pevače, bendove, muzičare i njihove, ali i vaše omiljene hitove moći da čujete u jednom potpuno novom aranžmanu... uživo izvedene u našem LOVE&LIVE studiju.

Akustično, potpuno cool, za njihovu, našu i vašu dušu muzičke zvezde će sasvim drugačije izvesti pesme po sopstvenom izboru, svoje numere koje vole da zapevaju, ali i one tuđe pesme koje bi voleli da su baš njihove ili koje umeju da naruče u kafani, puste u kolima, zapevaju od srca... Zabavnjake, narodnjake, klasiku, sve što se peva i svira iz ljubavi. Jer muzika i jeste drugo ime za ljubav, a najveća je kada se izvodi uživo.

Prvi gosti u našem LOVE&LIVE studiju bili su Vladimir Đurić Đura i njegovi Mornari, ali ovog puta u jednoj potpuno novoj kvartet postavi.

Akustičnu obradu omiljenih pesama iz repertoara benda Đura Mornar izveo je uz pratnju Milana Milosavljevića Burde i Zorana Anića na gitarama i Nenada Ljubenovića na harmonici. Nova forma udahnula je noviji i moderniji akustični zvuk starim pesmama, tako da "Balkanska", "Alegria", "Suza", "Beli hotel, beli tango" i "Anđeli i orkestri" sada postaju potpuno novi hitovi.

Poslušajte kako zvuče Đura i Mornari akustik, a ukoliko želite da ih poslušate uživo, to možete već u petak, 19. aprila od 20:00 u Pedagoškom muzeju u Beogradu. Prvih pet čitalaca koji ostave komentar na instagram profilu Telegraf.rs dobiće po dve karte za ovaj nastup.

LOVE&LIVE MUSIC: Alegria (2019)

LOVE&LIVE MUSIC: Beli hotel, beli tango (2019)

LOVE&LIVE MUSIC: Balkanska (2019)

LOVE&LIVE MUSIC: Suza (2019)

LOVE&LIVE MUSIC: Anđeli i orkestri (2019)

Vaše utiske, ali i predloge za naredne goste, kao i pesme koje biste voleli da oni izvedu u LOVE&LIVE studiju možete ostaviti u komentarima, a mi ćemo se potruditi da vam sve muzičke želje što pre i što akustičnije ispunimo.

(Telegraf.rs/ Produkcija zvuka: Milan Burda)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole Bgd

    16. april 2019 | 17:21

    Fenomenalno. Svaka cast sto ste krenuli sa ovim, jer coveri i akustika i jesu za nasu dusu. Dovedite Acu Lukasa da pokida Metaliku i Anastasiju da akusticno oduva neku Cecinu pesmu

  • Viki

    16. april 2019 | 17:29

    Bravo za ideju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA