≫ 

Snežana Đurišić spektakularnim koncertom u "Sava centru" obeležila 50 godina karijere, a dečko ju je pred nastup iznenadio na nesvakidašnji način (FOTO) (VIDEO)

Ukoliko niste bili, pogledajte kako je bilo na nastupu pevačice

  • 10

Pevačica Snezana Đurišić obeležila je 50 godina karijere spektakularnim koncertom u krcatom "Sava centru". Pre koncerta pušten je video o Snežani, a jedna zanimljiva priča o njenom samom početku bavljenja muzikom sve je iznenadila. Naime, Snežana je kao devojčica pevala na rođendanu tadašnjeg predsednika SFRJ Josipa Broza Tita, koji je njenom ocu dao prekomandu za Beograd kako bi Snezana zavrsila muzičku školu.

Snežana je koncert počela pesmom "Niko me nije voleo kao ti", a publika joj je uzvratila gromoglasnim aplauzom.

- Tremu nemam, jedva sam čekala dođem. Zahvaljujem se svima. Nadam se da će ovo vece vama kao i meni ostati u dugom sećanju - obratila se pevačica publici i nastavila pesmom "Pričaj mi".

Snežana Đurišić Foto: Nikola Tomić

Publika je u glas pevala sa Snežanom, a na bini u toku večeri pridruzili su joj se Dejan Petrović i Big Bendom, Ana Bekuta i Aca Sofronijević sa svojim bendom.

U prvom redu pevačicu su slušali članovi porodice, dečko koji ju je pred koncert iznenadio sa 59 ruža, ali i poznate licnosti: Radiša Trajković Đani sa suprugom Slašom, Marinko Rokvić, Jana, Buba Miranović, Milutin Mrkonjić i mnogi drugi.

Beki Bekić Foto: Nikola Tomić
Foto: Nikola Tomić

Slađa i Radiša Trajković Đani Foto: Nikola Tomić
Lepa Lukić Foto: Nikola Tomić
Dejan Petrović Foto: Nikola Tomić

Milutin Mrkonjić Foto: Nikola Tomić
Foto: Nikola Tomić
Foto: Nikola Tomić

Foto: Nikola Tomić
Foto: Nikola Tomić
Foto: Nikola Tomić

Foto: Nikola Tomić
Foto: Nikola Tomić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA