≫ 

Saša Kovačević podnosi tužbu protiv Miljane Kulić zbog strašnih tvrdnji koje je iznela?!

- Kako bi stao na put tim budalaštinama, rešio je da tuži Miljanu, čak i da traži zabranu prilaska. Ne zna kako drugačije da stopira sve to - ispričao je izvor magazina Star

  • 15

Miljana Kulić je tokom boravka u rijalitiju često spominjala Sašu Kovačevića, a sada je pevač zbog pojedinih priča koje je izgovorila navodno rešio da je tuži.

Naime, Miljana je pričala kako je ostavila pevača, jer su se retko viđali, a navodno je rekla i da je uzimao "belo", te je i nju pitao dfa ga proba.

- Saša nije obraćao pažnju na to što je Miljana pričala da je bila sa njim, jer zna da joj niko neće verovati. Ona je dolazila na nastupe i slikala se sa njim, ali se nikada nisu ni družili, a kamoli bili u ljubavnoj vezi. Saletu je sve to bilo smešno dok mu prijatelji koji prate rijaliti nisu rekli da Miljana priča kako ju je terao da koriste narkotike. Sale je sportista, on retko, ali baš retko, popije i alkohol, a kamoli nešto drugo. Kako bi stao na put tim budalaštinama, rešio je da tuži Miljanu, čak i da traži zabranu prilaska. Ne zna kako drugačije da stopira sve to - ispričao je izvor magazina Star.

Podsetimo, i Pavle Jovanović nedavno je u razgovoru sa Miljanom Kulić izneo detalje iz privatnog života Saše Kovačevića, i to one vezane za njegove roditelje i njihov razvod.

Više o tome u videu ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    18. april 2019 | 21:15

    Njoj ne treba droga ona je prirodno luda i bez nje. Ima majku koja ne vredi koliko moj nokat na prstu. Svima deli pravdu u rijalitiju, a sama cerku nije uspela da izleci. Kulici su bolesna porodica.

  • Putin R.S

    18. april 2019 | 17:32

    Svi psihijatri u Srbiji i okolini znaju da je bolesna i neuracunjiva, tako da ne verujem da ce Sasa dobiti presudu, iako navijam za to da se ova bolesnica pod hitno strpa u Toponicu gde joj je i mesto.

  • Mima

    18. april 2019 | 16:31

    Ludom suda nema

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA