≫ 

"Kada dođe do toga da moraš da prodaješ svoje telo za pare, znači da nešto pogrešno radiš u životu": Sloba progovorio o prostituciji (VIDEO)

- To je sve meni zaista tužno, ali opet, sa druge strane, odrasla si osoba, punoletna si osoba, možeš da radiš sa svojim životom šta god poželiš - rekao je pevač

  • 15

Aca Lukas je pre neki dan za Telegraf.rs pričao o skandalu o prostituciji pojedinih poznatih ličnosti progovorio šta on misli o tome misli. Svoje mišljenje dao je i Sloba Radanović.

- To su ljudi odrasli koji se bave time i opet, s jedne strane, mislim da je meni to mnogo... Ne mogu da kažem da mi je krivo, nego mi je jadno što neko dođe do toga time da se bavi da bi preživeo. Ne. Ne mora da se bavi time da bi preživeo. To je jednostavno moraš da se baviš time da bi sebi priuštio neki luksuzniji život. Postoji dosta osoba koje se bave time baš koje su onako meni moralisale i tako pričale nemam pojma šta o meni, a znam čime se bave. Nezahvalna tema - rekao je Sloba za IDJ TV i nastavio:

- Toga je uvek bilo, te prostitucije i svega toga, ali, kažem ti, kada dođe do toga da moraš da prodaješ svoje telo za pare, znači da nešto pogrešno radiš u životu ili da imaš pogrešan stav o životu. To je sve meni zaista tužno, ali opet, sa druge strane, odrasla si osoba, punoletna si osoba, možeš da radiš sa svojim životom šta god poželiš. Tako, i sa te strane ih razumem - naveo je pevač.

Sloba Radanović Foto: A. Nalbantjan

Budući da je Mina Vrbaški izjavila da se bavila "najstarijim zanatom", Slobu su pitali da li on o tome znao:

- Pa nisam znao. Uvek su bile te priče rekla-kazala. Kao, Mina je ovo, Mina je ono. Po meni, iskreno, Mina je dobar lik i skroz ok devojka. Ne zalazim u to čime se bavila. Ja gledam kakav je ona čovek, kako se pokazala kao čovek u nekim situacijama kada je nekom trebalo pomoći. Mina se kod mene tu pokazala, a za ovo drugo nemam pojma. Čuo sam te priče, posle sam čuo da je ona to sama rekla. Velika je hrabrost priznati takvu neki stvar - rekao je Sloba.

Šta je još izjavio Sloba Radanović, pogledajte na sledećem snimku:

VIDEO: Zadruga Specijal: Kada je osuđena Sanja Stanković za prostituciju, i da li je Biljana Dragojević promenila mišljenje o Aleksandri Subotić?

(Telegraf.rs/izvor: IDJ TV)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kocka

    18. april 2019 | 21:55

    Sloba je kralj i pomaze svima i dobar decko... svaka mu cast na hitu KOCKA koja ima 20 miliona pregleda....pevam po celi dan..samo napred majstore

  • Tamara

    18. april 2019 | 21:57

    Slobooooo ozeni meeeeee.. obozavam tvoj glas..zbog tebe bi se potukla sa onom kijom..cmok

  • wolf

    18. april 2019 | 21:54

    upravu si Slobo al zasto si onda bio sa Anom Korac , Savijom itd koje se bave time.... ne trebaju ti takve,dobar si decko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA