≫ 

Od 50.000 do 700.000 evra! Ovo su pakleno skupi "ljubimci" domaćih estradnjaka, a neki imaju vozni park vredan kao lux stan u Majamiju! (FOTO)

Neki od pevača u svojoj garaži imaju i po nekoliko skupocenih automobila

  • 59

Domaća estrada može se i te kako pohvaliti skupocenim automobilima za koje su neki od njih iskeširali i do 700.000 evra. Većina pevača u svojoj garaži nema samo jedan automobil, već čitav vozni park, a njihovi ljubimci vrede pravo bogatstvo.

Među vlasnicima najbogatijeg voznog parka prednjače Dragana Mirković, Lepa Brena i Saša Popović...

LEPA BRENA

Lepa Brena i Boba Živojinović vlasnici su vrednih automobila. Brena najčešće vozi skupocenog "Jaguara", a pored njega poseduje i dva džipa, "Mercedesov" i "Fordov". Častila se i luksuznim automobilom, "Majbahom S500" koji je platila čak 150.000 evra, a koji je pazarila od koleginice Dragane Mirković, čiji je suprug vlasnik fabrike automobila.

I sinu Viktoru je poklonila automobil "Audi RS 3 sportback" čija cena za osnovni model košta 56.000 evra, a sa dodacima i više od 60.000 evra.

Jedan od automobila iz Breninog i Bobinog voznog parka/ Foto: Milena Đorđević

ĐANI

Folker Radiša Trajković Đani pre nekoliko dana se pohvalio skupocenim "Poršeom" od oko 100.000 evra, kojim je sa suprugom došao na koncert Snežane Đurišić u Sava centar.

Đani je u julu 2017. godine nakon što su se vratili sa zajedničkog odmora, rešio da odreši kesu i suprugu Slađanu počasti mašinom od 50.000 evra. U pitanju je porše "Macan S", kojim se Slađa odmah pohvalila.

Đani u svom novom Poršeu/ Foto: Nikola Tomić

DARA BUBAMARA

Dara Bubamara kao pravi zaljubljenik u automobile bira samo najskuplje i najbolje. Godinama je vozila belog "Poršea Panameru" za koji je dala 95.000 evra, a prošlog leta pohvalila se novom zverkom. U pitanju je "Mercedes-Benz SLS", koji košta oko 150.000 evra.

Dara Bubamara, Foto: Nikola Tomić

RADA MANOJLOVIĆ

Rada Manojlović je osam godina vozila svog "Pežoa 207" i nije imala potrebu za besnim kolima, a onda je jednog dana 2016. odlučila da se počasti i nije štedela para. Pazarila je moćni "Rendž Rover" model "Evoque" vredan oko 50.000 evra, koji je dizajnirala ni manje ni više nego Viktorija Bekam.

Rada Manojlović/ Foto: Nikola Tomić

SAŠA POPOVIĆ

Direktor Grand produkcije Saša Popović poznat je kao ljubitelj skupih automobila. U svom voznom parku poseduje "Mercedes ML 320", "Mercedes GL 350" čija je vrednost oko 67.000 evra, "Smart" za švrćkanje po gradu, za koji je dao oko 10.000 evra, a na kraju pravi slatkiš kojim se počastio pre godinu dana - sportski model BMW i8 koji ga je koštao 150.000 evra.

Saša Popović u skupocenom BMW-u i8/ Foto: Marko Jovanović

ACO PEJOVIĆ

Popularni pevač takođe veliki ljubitelj automobila, a osim "Range Rover Sport" džipa, u svom voznom parku od prošle godine ima i skupoceni "Jaguar F-type" kabriolet u svetlo plavoj boji, koji izgleda neverovatno dobro, a koji košta oko 100.000 evra.

Aco Pejović u svom upečatljivom Jaguaru/ Foto: Marko Jovanović

BOBAN RAJOVIĆ

Pevač je pre nekoliko godina vozio "Bentli" vredan 200.000 evra, atrenutno vozi "Mercedes CLS 53 AMG edition 2019" vredan 120.000 evra.

Osim toga, poseduje i "smarta".

Boban Rajović i njegov skupoceni Mercedes/ Foto: Instagram/rajovicboban

MAJA BEROVIĆ

Jedna od trenutno najpopularnijih i najtraženijih pevačica u regionu takođe voli da uživa u luksuzu i ima nekoliko skupih automobila, a najviše voli da se vozi u crnom "Hameru" za koji je potrošila oko 85.000 evra.

Maja Berović u Hameru/ Foto: Nikola Tomić

DRAGANA MIRKOVIĆ

Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić žive život holivudskih zvezda. Od raskošnog i luksuznog doma i nekretnina koje poseduju, u svojoj garaži imaju brojne automobile. Nekoliko "Rols Rojseva", "Lamborgini", "Ferari" i "Bentli", a pojedini koštaju i do 700.000 evra.

Dragana je za svoj rođendan od supruga dobila "Mercedes" koji vozi i Kanje Vest.

Dragana Mirković i njen suprug poseduju milionski vozni park/ Foto: Promo

Dragana Mirković i njen suprug poseduju milionski vozni park/ Foto: Milena Đorđević

SEKA ALEKSIĆ

Seka je takođe neko ko uživa u skupocenim automobilima. Poseduje "Mercedes SLK" od 100.000 evra, koji joj je za rođendan kupio suprug Veljko Piljikić, Fiatov sportski "Abarth" i beli "Mercedes GL".

Seka Aleksić i jedan od njenih automobila, Mercedes/ Foto: Marko Jovanović

ANA SEVIĆ

Pevačica koja nakon razvoda od Darka Lazića uživa u vezi u vezi sa Danielom Nedeljkovićem, a za Novu godinu se pohvalila novim belim "Mercedesom" E klase vrednim oko 60.000 evra. Spekulisalo se da joj je to bio novogodišnji poklon od dečka, ali ona to nije komentarisala.

Mercedes Ane Sević/ Foto: Instagram /anasevicofficialVerified

CECA

Ceca Ražnatović ima vozni park od nekoliko luksuznih automobila. Pored skupocenog "Rendž Rovera" od oko 100.000 eva, poseduje i džip "Audi Q7" koji košta oko 70.000 evra. Njen sin Veljko takođe je zaljubljenik u automobile, a njegovi ljubimci četvorotočkaši uglavnom su marke BMW.

Ceca u Rendž Roveru/ Foto: Nikola Tomić

Cecin Audi Q7/ Foto: Marko Jovanović

JELENA KARLEUŠA

Jelena Karleuša i njen suprug Duško Tošić koji većinu vremena provodi u Kini zbog ugovora sa tamošnjim fudbalskim klubom, u svojoj garaži poseduju crni džip "Mercedes-AMG GLE coupe", čija je cena više od 70.000 evra.

Jelena Karleuša u svom Mercedesu/ Foto: Milena Đorđević

ANA NIKOLIĆ

Ana Nikolić je od bivšeg supruga Stefana Đurića Raste 2017. godine dobila moćnog "Mercedesa" upakovanog u crvenu mašnu, koji u zavisnosti od opreme košta i do 70.000 evra.

Ana Nikolić i njen Mercedes/ Foto: Instagram/ananikolicofficial

SAŠA KOVAČEVIĆ

Saša Kovačević se 2016. godine počastio skupocenim automobilom marke "Porše Panamera", za koji je iskeširao 100.000 evra, a koji povremeno vozi i njegov brat Rade Kovačević.

Saša Kovačević u Panameri/ Printskrin: Youtube/Paparazzo Lov // DNK

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ

Željko je više od decenije među najpopularnijim pevačima u regionu, a i on kao većina estradnjaka, voli brze i skupe automobile. Najmiliji mu je "Mercedes", dok poseduje i moćni crni BMW. Njegova supruga Jovana ipak više voli svog belog mezimca, takođe BMW-a X6.

Željko Joksimović/ Foto: Marko Jovanović

BMW Jovane Joksimović/ Foto: Telegraf

VIDEO: Đani se u skupocenom automobilu dovezao na koncert Snežane Đurišić

(B. Bajić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Basa

    20. april 2019 | 12:04

    Pevace,advokate i vlasnike nocnih splavova treba oporezovati fixnim mesecnim porezom....i eto para....sirotninji se uzima dusa dok se ovi bahanalisu

  • Loki

    20. april 2019 | 11:26

    Dok je ovaca koji plaćaju ove snobove, ne samo garaže, već će im i kuće i džepovi biti prepuni.

  • It's a me..

    20. april 2019 | 11:20

    Lako je njima kad naplacuju nastup debelo....ja kolica decija guram i vozim biciklo, nemam ja za skupa kola... Nek je njima srecno sa tim kolicima a i meni sa moim ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA