≫ 

Kim Kardašijan dobila prvu ponudu za posao u advokatskoj kancelariji, a zbog jedne činjenice svi pričaju da je "preko veze"

- Kim ima sve potrebno da postane dobra advokatica. Jednom kada položi ispit, vrata su joj otvorena u našoj firmi - rekao je Robert Šapiro, inače nekad blizak prijatelj starletinog pokojnog oca

  • 4

Kim Kardašijan, Foto: Profimedia/ WOOT

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan (38) dobila je ponudu za posao u advokatskoj firmi Roberta Šapira (76).

Taj poznati advokat blisko je sarađivao sa njenim pokojnim ocem Robertom Kardašijanom na suđenju za ubistvo O.J.Simpsonu. Šapir je pohvalio starletine kvalitete, rekavši da će doći do izražaja kada počne da radi kao advokatica.

Kardašijanova je uvek bila zainteresovana za krivično pravo, a njen otac Robert, koji je preminuo 2003. godine, bio je slavni američki advokat.

- Kim ima sve potrebno da postane dobra advokatica. Jednom kada položi ispit, vrata su joj otvorena u našoj firmi - rekao je Robert Šapiro, a prenosi TMZ. Ovaj čovek dodao je i da je pred Kim dug i naporan put, te da postoji i verovatnoća da ne uspe.

Podsetimo, Kim uči 18 sati nedeljno, a pravosudni ispit želi da položi do 2022. godine.

Kim Kardašijan na času, Foto: Profimedia

Da bi dokazala koliko je ozbiljna fotografi su je uhvatili s knjigama pod rukom kada je išla na jedan ispit, a kasnije tokom dana na Tviteru je objavila i da je položila ispit.

Kim se potrudila da obuče ležernu garderobu, a izlazeći iz "rendž rovera" nosila je ruksak sa knjigama.

Ipak, da se Kim razlikuje od apsolutno svih studenata dokazuje i podatak da je sigurno jedina studentkinja koja ima "Hermes" torbu od krokodilske kože čija je cena oko 94.700 evra.

VIDEO: Koliko si narcis od nula do Kim? Kardašijanke počele da se druže sa svojim dvojnicama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nvhyzyohog

    19. april 2019 | 15:31

    Sad će i karleuša na fakultet hahahha živi bili pa vidjeli 🤣

  • Milena

    19. april 2019 | 16:32

    Ajde primi mene brate u tu tvoju kancelariju. Imam drzavni pr. fakultet i cekam na posao godinama, ali ovde na jugu i Bog nas je zaboravio

  • Mimi

    19. april 2019 | 18:47

    Ona je samo reklamno lice za advokatsku kancelariju. Advokat se ne postaje preko noći, taj zanat se peče dvadeset godina...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA