≫ 

Tijana Stoisavljević i Saša Kovačević završili na naslovnoj stranici američkog časopisa (FOTO)

- Sale je divan prijatelj i saradnik i na slikanju se bilo savršeno. Velika je čast biti na naslovnoj strani magazina koji se prodaje širom Amerike - rekla je Tijana Stoisavljević za Telegraf.rs

  • 2

Saša Kovačević i Tijana Stoisavljević (skroz dole) na naslovnoj stranici američkog časopisa "Glady's" Printskrin: Glady's

Voditeljka emisije "Amidži šou" Tijana Stoisavljević i pevač Saša Kovačević snimili su modni editorijal za američki časopis "Glady's", a njih dvoje našli su se na naslovnoj strani navedenog magazina.

Snimanje se odvijalo u jednom beogradskom hotelu. Tijana je pozirala u elegantnoj beloj haljini, dok je Saša bio u ležernijom odevnoj kombinaciji, u plavim pantalonama, beloj majici i šarenom sakou.

- Fotograf i osoba koja je sve osmislila je Đorđe Bukvić, savršen stajling radila je Jelena Milovanović, a slikali smo u hotelu "Crystal". Sale je divan prijatelj i saradnik i na slikanju se bilo savršeno. Velika je čast biti na naslovnoj strani magazina koji se prodaje širom Amerike - rekla je Tijana Stoisavljević za Telegraf.rs.

Tijana Stoisavljević Foto: Marko Jovanović

Inače, časopis "Glady's" uvrstio je Kiju Kockar u u top 12 ljudi na svetu na koje treba obratiti pažnju.

VIDEO: Tijana Stoisavljević u Telegrafovom modnom editorijalu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA