Live Stage ponovo na Lovefestu (VIDEO)

Pogledajte video koji je svaki od izvođača snimio za festival

  • 0

Posle spektakularne najave prvih 40 imena, koja ove godine dolaze u Vrnjačku Banju od 1. do 3. avgusta, Lovefest je ponovo iznenadio sve i objavio listu izvođača koja će nastupati na Jack Live Stage-u.

Čuvena bina posvećena tvrđem rok i hip-hop zvuku, posle dve godine pauze, ponovo se vraća na velika vrata i u potpuno novom koncertnom formatu, a svaki od izvođača, kao posebnu najavu svog nastupa snimio je specijalan video u saradnji sa Lovefest ekipom. Novi program na Live bini 1. avgusta, otvoriće legende jugoslovenske pop-rok scene Bajaga i Instruktori, a iste večeri nastupiće i Bojana Vunturišević čiji je vokal jedan od vodećih na savremenoj domaćoj pop sceni.

Petak je kao i ranijih godina rezervisan za trep i hip-hop, a ovog leta 2. avgusta u Vrnjačku Banju stižu imena sa Bassivity lejbla među kojima su čuvena Senidah, koja je u prethodnih godinu dana imala neverovatan broj hitova i Surreal, momak koji je gotovo preko noći postao poznat čitavom regionu. Pravo iz Zagreba stiže Kuku$ klan, a tu su i nove nade srpske trep scene Hazze i Elon.

Posle šest godina poslednje večeri festivala na Lovefest stiže Dubioza Kolektiv. Članovi benda su najavili da su više nego uzbuđeni da ponovo nastupe pred publikom festivala, a kao najavu za svoj veliki povratak u Vrnjačku Banju snimili su posebnu pesmicu. Iste večeri nastupiće i energična Ida Prester sa svojim bendom MAiKA.

Uz tri kupljene ulaznice četvrta besplatna

Trenutna cena trodnevnih ulaznica je 32 evra, ali ako kupite tri karte četvrtu dobijate potpuno besplatno. Limitirana serija karata po posebnoj ceni može da se kupi u svim poslovnicama Tickets.rs (bivši Eventim) i Gigstixa ili naruči putem sajta www.lovefest.rs. Kupovinom ove serije ulaznica štedi se više od 50% u odnosu na redovnu cenu karte.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA