Velika ispovest menadžera pokojnog Šabana: Progovorio o detaljima iz života pevača, testamentu, ali i Šaulićevom vanbračnom sinu

- Mi smo imali neke naše tajne i drugi vid komunikacije, to nemam sa ostalim pevačima - kaže Šaulićev menadžer Zvonko

  • 10

Zvonko Grujić, menadžer i prijatelj pokojnog pevača Šabana Šaulića kaže da je ime kralja narodne muzike ostalo bez mrlja. Njegova udovica Gordana vlasnicima lokala koji su do 2021. godine unapred platili nastupe sav novac uredno je vratila.

- Kada budem došao u Srbiju, otići ću kod Goce da se vidimo i popričamo, i naravno, posetiću grob mog velikog prijatelja Šabana. Ne znam zašto svi pričaju i pišu loše o Goci kad je ona žena zmaj! Pa da li znate da smo sve u evro vratili gazdama klubova koji su pare dali unapred?! Sav novac je isplaćen. Malo posle sahrane smo to regulisali i sada nikom ništa ne dugujemo. Ja sam Šabanu zakazivao te svirke, a on je sve pare uzimao unapred. Šabanu se nikad nije desilo da ima prazan lokal, uvek sve napuni do poslednjeg mesta - kaže Zvonko i dodaje:

Gordana Šaulić, Foto: A. Nalbantjan

- On je meni mnogo pomogao u karijeri i za mene je bio i ostao najbolji čovek kog sam upoznao u životu. Mi smo imali neke naše tajne i drugi vid komunikacije, to nemam sa ostalim pevačima. Nikad mu neću zaboraviti sve što je za mene uradio! Pa da li znate da ja sve u životu što sam postigao, a postigao sam dosta, dugujem njemu?! Baš sve, jer sam ja sa njim počeo da radim pre 17 godina.

Zvonko Grujić, Foto: Facebook/Zvonko Grujic

Zvonko, koji je danas poznati i cenjeni estradni menadžer u Austriji, radi sa mnogim pevačima, ali za Šabana, koji mu je bio iskreni prijatelj, ima samo reči hvale. Njemu se kralj narodne muzike poverio i kada je napisao testament.

- Šaban je napisao testament još pre tri, četiri godine i tada sam znao da sve ostavlja svojoj deci i ženi. Pa i kome će drugom nego porodici. On je najviše voleo svoju porodici, obožavao je decu i Gocu. Ona je veliki čovek, prava dama. Da nije bilo Goce, Šaban bi sve pare potrošio. Voleo je da peva, samo nije voleo putovanja i čekanje po aerodromu. Dok je on skitao i provodio se u kafani, Goca se brinula o deci. Pa sve troje su završili visoke škole, a to je sve njena zasluga. Goca je pametna žena, školovana... Kao par, ona i Šaban super su funkcionisali. Za nju mogu sve najbolje da vam kažem. Ma za celu porodicu Šaulić - rekao je Zvonko.

Šaban Šaulić, Foto: A. Nalbantjan

Takođe, on se osvrnuo i na pevačevog vanbračnog sina Roberta, kog je Šaban dovodio u Austriju.

- Robertu je isto pomagao. Pored toga što mu je kuću napravio, vodio ga je po Beču i nalazio mu posao, ali ovaj nije hteo da radi. Znate kako je na Zapadu - mora da se radi, nema druge, niko neće za džabe da ti da pare. Ne možeš čim dođeš u Beč da budeš direktor, a Robert je to hteo. Nije mogao Šaban za njega da ide i da radi. Pa nikom nije lako da radi, ali šta ćeš - kaže on.

Robert Šaulić, Foto: Marko Jovanović

VIDEO: Vanbračni sin Šabana Šaulića grcao u suzama

(Telegraf.rs/Svet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    20. april 2019 | 18:06

    Da radi u Austriji bolestan čovek? Kaze ovaj menadžer sve troje dece su mu školovani. A Robert? On da ide bolestan da radi po Beču, a ovo troje da troše što Šaban zaradi?! E moj menadžerom, jadan si.

  • 🐤

    20. april 2019 | 18:36

    Ocigledno da nece da se zameri Goci, pa ovako prica.

  • Samo realno

    20. april 2019 | 18:53

    Nista ti ovo ne pije vodu. Od sve te silne ljubavi on gledao svaki slobodan momenat da zvrise od "ljubljene" u Krcedin. Ajde molim te.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA