Počupao sam sve aparate sa sebe, pa su morali da me vežu za krevet: Darko Lazić se prisetio najtežeg perioda u životu i ispričao detalje iz bolnice

- Prva misao je bila "živ sam, hvala Bogu". Ne mogu da objasnim niti da opišem taj osećaj - ispričao je Darko

  • 12
Darko Lazić

Antonio Ahel

Pevač Darko Lazić, prošle godine u oktobru doživeo je tešku saobražajnu nesreću, nakon koje se još uvek oporavlja, a sada se prisetio najtežeg perioda u svom životu i ispričao detalje svog boravka u bolnici.

Kobne noći Darko je legao da spava, ali je na poziv prijatelja ipak ustao iz kreveta i otišao na proslavu nakon koje je doživeo težak udes u svom rodnom mestu Brestač.

- Ja sam imao tri ili četiri nastupa pre toga, bili su povezani, a to veče sam bio kod kuće. Bukvalno sam oko 11 sati legao da odmaram, da spavam, prijatelji su zvali da dođem, ja sam ustao iz kreveta i obukao se i otišao na proslavu. Ja sam znao da sam umoran, nisam se napio, popio sam 2,3,4 rakije. Umor me je savladao. Ja se ničega ga sećam - priznao je Darko u emisiji "Na prvom mestu" na TV "Prva", a zatim ispričao kako su izgledali prvi dani u bolnici, o čemu do sada nije pričao.

Foto: Nikola Tomić

- 12 dana sam bio u indukovanoj komi. Ja sam se probudio prvi put 11. dana i video sve kao kroz maglu i nastavio da spavam. 12. dana sam mislio da je sve ružan san i od nervoze sam počupao sve aparate sa sebe, pa su morali da me vežu za krevet. Posle dva-tri dana sam došao sebi. Prva misao je bila "živ sam, hvala Bogu". Ne mogu da objasnim niti da opišem taj osećaj - ispričao je Darko.

Darko Lazić i Marina Gagić, Foto: Instagram/gagicmarina

- Najveća motivacija mog oporavka je to što čekam sina. Marina je meni posle 20 dana u bolnici rekla da je trudna. Sad jedan dan hodam bez štaka, dok drugog dana ne mogu bez štaka da ustanem iz kreveta. Kada ustajem ujutru, sve u telu mi puca i boli me. Dok ustanem to je procedura. Istezanje polako, stopala, tetiva, sve po redu. Najviše me boli koleno pogotovu kad sedim dugo, tačnije koleno, prepona i kičma. Navikao sam da radim. Jedva čekam da se vratim na scenu. To je moj život. Rekao sam sebi ubuduće samo sporo. Prvo ću da poštujem sebe pa sve ostalo. Lekari su mi rekli da nije moguć potpuni oporavak. Stopalo se nikada neće vratiti na staro - završio je pevač.

VIDEO: Darko Lazić ima novu zanimaciju, vozi se helikopterom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JS

    20. april 2019 | 18:26

    Da li on to sebe sada pere? Sram te bilo decko. Dve, tri, cetri rakije... seo u kola, nije bio pijan. A sta kazu kamere na zabavi? Zasto mu dajete prostora, kada on iz ucinjenog nista nije naucio? Jos vise se bahati.

  • Tirinti

    20. april 2019 | 19:38

    Jado morao si počupati. Uhvatila te kriza.pametnom dosta

  • Nik

    20. april 2019 | 18:54

    Zasto ovaj lik nije u zatvoru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA