≫ 

Soraja raskrinkala lanac prostitucije i smestila makrou iz Šapca, a za to je imala jak razlog?

Mihajlo je uhapšen nedavno na Aerodromu Nikola Tesla u Beogradu

  • 27

Starleta Soraja Vučelić navodno je raskrinkala lanac organizovane elitne prostitucije i gotovo u ruke policiji predala najvećeg estradnog makroa Mihajla Maksimovića iz Šapca, navodno tražeći zauzvrat od srpskih vlasti da joj ponovo omoguće da boravi u našoj zemlji, saznaje Kurir.

Soraja na sve načine pokušava da odobrovolji srpsku policiju da je skine sa spiska ljudi kojima je zbog kontakata sa crnogorskim kriminalcima prošle godine zabranjen ulazak u našu državu, otkriva izvor za Kurir.

Soraja Vučelić, Foto: Instagram/sorajavucelic

Podsetimo, Mihajlo je uhapšen nedavno na Aerodromu Nikola Tesla u Beogradu, a policija je kod njega pronašla lap-top, mobilne telefone kao i sveske, u kojima je ovaj poznati makro zabeležio imena devojaka i žena koje su pružale seksualne usluge, ali i njihovih mušterija.

Kako se ispostavilo, prostitutke su uglavnom poznate pevačice i starlete, dok su njihove usluge koristili poznati sportisti, biznismeni i političari.

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čiča

    21. april 2019 | 05:08

    Znači Soraja preuzima firmu?

  • Marija

    20. april 2019 | 22:14

    Nije ona željna Srbije. Druge stvari stoje iza ovoga. Verovatno konkurencija iz cg.

  • Aleksandar

    21. april 2019 | 06:34

    Nekada je u velikom bratu naglasavala da je pola Crnogorka,a pola Hrvatica!! Šta će nam još jedan izmet u Srbiji!!! Neka sedi tamo!! Ne treba nam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA