Rasta napravio skandal na aerodromu, svojim ponašanjem razbesneo sve prisutne, a onda reagovala i policija!

Reper nije želeo da sačeka svoj red već se bahato gurao među ostalim putnicima

  • 33
Aerodrom

Foto: ATA Images

Stefan Đurić Rasta sleteo u srpsku prestonicu u petak u večernjim satima, a kako je u to isto vreme još nekoliko aviona pristiglo, napravila se velika gužva na pasoškoj kontroli.

Iako su bili otoreni i dodatni šalteri, redovi su bili nepregledni, što se reperu nimalo nije dopalo, navodi portal "Srbija danas".

Kako se navodi, on nije imao nameru da čeka kao što su to činili svi ostali, već je prelazio preko reda na svoju ruku, ne obazirući se na negodovanje građana. Ovakvo ponašanje repera nije promaklo policiji na pasoškoj kontroli, pa kada je Đurić pokušao da prođe, službeno lice ga je vratilo na početak reda.

Stefan Đurić Rasta, Foto: ATA Images

- Marš u pi*ku materinu - vikao je navodno reper dok je prolazio pored građana koji su bili vidno zadovoljni što mu plan da se provuče nije uspeo.

- Tačno sam ga videla dok se gurao, samo sam čekala kad će probati da prođe. Odakle mu ta ideja? Ne znam ni što se nerviram uopšte - čudila se jedna žena, zaposlena na pasoškoj kontroli.

- Umislio da je zvezda pa se bahati - bio je samo jedan od komentara prisutnih.

VIDEO: Rasta: Razmišljam da tužim Loku

(Telegraf.rs/Srbija danas)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA