≫ 

Spektakl za pamćenje: Održan Bassivity Showcase, puna Hala Sportova u transu! (FOTO)

Ova tradicionalna manifestacija ove godine održana je pod sloganom "Mi smo kultura", a ovaj showcase bio je najveći do sada

  • 4

Izvođači izdavačke kuće Bassivity Digital, sa gostima iz regiona, okupljeni sinoć u Hali Sportova pokazali su zašto važe za trenutno najpopularnije muzičare na našim prostorima!

Tokom showcase koncerta koji je trajao duže od 3 sata, na sceni su se smenjivali Coby, Senidah, Rasta, Sara Jo, Surreal, Fox, Mili, Kuku$, Elon, VIP, Arafat, Hazze kolektiv, Balkaton Gang. Svaki od nastupa izazvao je ovacije publike koja je brojala više od 4,500 ljudi.

Senidah, Foto: Dragan Medaković
Foto: Dragan Medaković

Ova tradicionalna manifestacija ove godine održana je pod sloganom "Mi smo kultura", a s obzirom na ekspanizuju hip hop kulture na našim prostorima i popularnost izvođača, ovaj showcase bio je najveći do sada!

Foto: Dragan Medaković
Foto: Dragan Medaković

Početak večeri bio je rezervisan za nastup mladih repera okupljenih u grupi "Indigo", a zvanični deo koncerta otvorila je legendarna grupa VIP. Reksona i Ikac izveli su hitove "Znam da mogu", "Rasut u komade", "Moj život" i oduševili publiku. Arafat i Elon zamenili su ih na sceni, a Halu Sportova je "do ludiladovelo izvođenje pesama "Nemam vremena za to", "Lava" i Bez sna" rnb prinzece Sare Jo. Naša najveća mlada muzička zvezda imala je posebno osmišljen nastup, sa plesačkim formacijama i specijalnim efektima.

Foto: Dragan Medaković

Gosti iz Hrvatske, grupa Kuku$ bili su odlično poznati publici koja je pevala njihove pesme u glas! Isto je bilo i kada su na sceni pojavili Surreal, Fox i Mili. "Ja sam u gasu" i "Grmi" hitovi su koji su zasigurno obeležili godinu za nama, što je dokazala i odlična reakcija publike.

Foto: Dragan Medaković

Slovenačka grupa Atlas Erotika bila je uvod u nastup trenutno najveće ženske muzičke zvezde na našim prostorima - Senidah! Ovacije, aplauzi i vrisak publike dočekali su Senidah, a ona im je uzvratila emotivnim izvođenjima pesama "Bez tebe", "Crno srce" i "Slađana". Potpuna euforija zavladala je kada je najavila svog kolegu, saradnika i prijatelja Cobyja sa kojim je izvela duet "4 strane sveta".

Foto: Dragan Medaković
Foto: Dragan Medaković

Kulminacija večeri bio je trenutak kada je Coby na binu pozvao Rastu i Balkaton Gang, sa kojima je izveo duet "Sreća". Dva muzička velikana oduševila su publiku, koja je od reči do reči pevala sa njima. Nakon što su Rasta i Balkaton Gang izveli pesme "Maroko" i "1312", Coby se brzo vratio na binu kako bi publici dao priliku da uživo čuju hitove "Rambo" i "Biseri iz blata".

Rasta i Cobi, Foto: Dragan Medaković
Cobi, Foto: Dragan Medaković

Foto: Dragan Medaković

Bassivity Digital Showcase 2019 ostaće zapamćen kao do sada najveći ovakav događaj, a o utiscima će se još dugo pričati. Iz trenutno najproduktivnije izdavačke kuće na našim prostorima, Bassivity Digital, najavljuje brojne muzičke novitete kao i nastupe njihovih izvođača na najvećim festivalima u regionu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Avz

    21. april 2019 | 18:42

    "mi smo kultura", kakav blam, kakva ironija, tuga

  • Ćupričanin

    21. april 2019 | 22:42

    Za par godina ove klince sto drze telefone bice sramota sta su slusali... dno dna,ne shvatam ocemu pevaju???

  • Kosta

    22. april 2019 | 16:36

    Dobro ajde, ni meni se ovo ne svidja, slusam neku drugu vrstu muzike, ali zasto uvek morate da prozivate klince i ove ljude sto pevaju zbog toga? Tinejdzerima se to svidja, nece sigurno klinci od 16/17 godina ici da slusaju Miroslava Ilica u sava centar ili tako nesto..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA