≫ 

Vranješ u sudnici nakon što se Jelena nije pojavila: Ovo je nepoštovanje mene, nema logike da nije znala za ročište (FOTO) (VIDEO)

- Smatram da je ovo nepoštovanje mene. Iz Bosne sam, a boravim u Briselu. Pređem 1.500 kilometara da bih došao. Nema logike da nije dobila poziv i da nije znala za ročište. Njeni branioci su i prošli put bili ovde , pa mi nije jasno kako - rekao je Vranješ

  • 23

U Prvom osnovnu sudu u Beogradu drugi put je trebalo da se održi medijacija, odnosno pokušaj mirenja sukobljenih strana, u ovom slučaju Jelene Karleuše (40) i Ognjena Vranješa (29). Dok se fudbaler sa svoim pravnim zastupnicima pojavio na ročištu, pevačica nije.

Sudija Martinović, koji je preuzeo ovaj slučaj, naveo je da je Jelena uredno pozvana i da je poslata obavest.

Pravni zastupnici Ognjena Vranješa, Milica Jacimovski i Branislav Bogdanović, naveli su da za Jelenin ovaj nedolazak ne žele da prihvate nikakvo opravdanje, dok su za prvi put "imali razumevanja zbog smrtnog slučaja i činjenice da nije prošlo 40 dana od smrti njene majke".

Ognjen Vranješ, Foto: Milena Đorđević

Kako je rekao Ognjenov pravni zastupnik Branislav Bogdanović, smatraju da je ovaj put reč o Jeleninom "igranju sa pravosudnim organima Republike Srbije", te da" zahtevaju da se izda zahtev za dovođenje".

Iz adv. kanc. Zorana Ateljevića rečeno je da su iz medija saznali za postupak, kao i iz pisarnice suda, dodavši da mole sud da im odobri kopiranje svih dokaza koji su predati uz tužbu 8. februara 2019. godine.

Foto: Milena Đorđević

Nakon ovih reči Jeleninog pravnog zastupnika, Ognjenov advokat rekao je da nema opravdanja za njen ne dolazak, te da je jasno da okrivljena odbija da prihvati poziv, da se oglušila o poziv i da ne sarađuje sa sudom.

Na ovo je Jelenin pravni zastupnik rekao ako "smatra da nije moralno da se zahteva da se neko pojavi na suđenju nakon 40 dana os smrti roditleja", te da naglašava da se "protivi reči "odbijanje" poziva", pošto ona "ne odbija poziv".

Ognjen Vranješ, Foto: Milena Đorđević

U tom trenutku Ognjen je pitao da li može nešto da kaže, što mu je sudija odobrio.

- Smatram da je ovo nepoštovanje mene. Iz Bosne sam, a boravim u Briselu. Pređem 1.500 kilometara da bi došao. Nema logike da nije dobila poziv i da nije znala za ročište. Njeni branioci su i prošli put bili ovde , pa mi nije jasno kako - rekao je Vranješ.

Jelena Karleuša, Printskrin: Instagram/karleusastar

Njegov advokat upitao je Jeleninog branioca da li su obavestili svoju stranku o terminu održavanja ročišta, na šta je njen pravni zastupnik rekao da na to "nije dužan da odgovori", da "nije bio na prethodnom glavnom pretresu", te da je na istom "bio prisutan pripravnik iz kancelarije Ateljević".

Sud je doneo rešenje da se ročište ne održi, a naredno je zakazano za 31. maj. Doneta je odluka da se okrivljena pozove preko policije, a ukoliko se 31. maja ne pojavi, biće izdat nalog za dovođenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc...

    22. april 2019 | 14:39

    Ovo je suočenje sa samim sobom,a ne sa Cecom,Darom ili nekom koleginicom! Za ovo treba mnoooogo više hrabrosti!!!!!!

  • Ee

    22. april 2019 | 14:22

    Jadnica, beži od istine.

  • Aca

    22. april 2019 | 14:24

    Zna da ce izgubiti pa nece da dodje!Gde je Kursumlija sa komentarom!???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA