≫ 

Kakav šlic Mirke Vasiljević! Glumica se pojavila u preseksi kožnoj suknji, a zbog jednog detalja svi su je gledali malo niže (FOTO)

Ono što je privuklo možda i najveću pažnju jesu specifične čizmice koje je nosila

  • 15
Mirka izgleda kao da se nikada nije porađala, a ima troje mališana, Foto:ATA Images

Mirka Vasiljević (28) primer je devojke koja je uz pomoć malo treninga i regulisane ishrane uspela da i posle tri porođaja izgleda kao da nikada nije rađala.

Glumica je sjajnu liniju pokazala i prethodne noći, u nedelju 21. aprila, u Belekspo centru na dodeli nagrada za Damu godine, kada se pojavila u crnoj kombinaciji.

Na sebi je imala jednostavnu crnu majicu, usku, kožnu crnu suknju sa šlicem koji je mamio poglede jačeg pola, a ono što je privuklo možda i najveću pažnju jesu specifične čizmice koje je nosila.

Mirka Vasiljević, Foto:ATA Images

Podsetimo, Mirka sa Vujadinom Savićem ima troje dece - prvog sina Andreja dobili su 2011. godine, godinu dana kasnije ćerku Andrijanu, a krajem 2014. godine glumica je rodila sina Mihajla.

Nagradu za Damu godine dobila je i voditeljka Dea Đurđević kojoj je to bilo prvo pojavljivanje na javnom događaju, nakon teške nesreće koju je imala 7. februara na Dedinju.

VIDEO: Manje me boli glava, ne gledam gde i što je tagovan: Mirka Vasiljević zbog Vujadina nema društvene mreže

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA