"Ne volim kad gore pričaju o boljima!" Tijana Ajfon progovorila o prostituciji, podržala Macu Diskreciju, pa žestoko oplela po zadrugarkama!

- Niko ne treba da dođe i da kaže: "E ja sam to i to", daleko od toga... Nego, nemoj mi glumiti poštenje, a nemaš pokriće za to - rekla je Tijana

  • 15
Tijana Ajfon, Maca Diskrecija Foto: Nikola Tomić

Starleta Tijana Ajfon progovorila je o aktuelnoj temi koja trenutno trese estradu, a u pitanju je prostitucija.

Tijana je javno podržala Macu Diskreciju, koja po njenom mišljenju hrabro govori istinu, dok je osudila devojke koje glume lažni moral, a zapravo se bave prostitucijom.

Maca Diskrecija, Foto: Marko Jovanović

Ona je bez dlake na jeziku oplela po zadrugarkama, dok je o Maci imala samo reči hvale.

- Ja sam bila u emisiji i pitali su me za te neke devojke u rijalitiju i onda sam se ja osvrnula na prethodnu Zadrugu, gde su svi pljuvali: "Ulazi Maca prostitutka", a ta devojka se pokazala kao najpoštenija u tom trenutku tamo, najveći čovek, davala svima stvari, nije imala seks pred kamerama, a kao Maca najgora. Zato sam se osvrnula, jer ne volim nepravdu, da gore pričaju o boljima - rekla je Tijana i dodala:

Tijana Ajfon, Foto: Nikola Tomić

- Niko ne treba da dođe i da kaže: "E ja sam to i to", daleko od toga... Nego, nemoj mi glumiti poštenje, a nemaš pokriće za to.

VIDEO: Tijana Ajfon: Cela Srbija voli Kiju, ali ne smeju da kažu od ove male nakazice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA