Nikad ne reci nikad! Lukas otvoreno o pomirenju sa Sonjom!

- Ako se desi, onda ću javiti da se desilo, ali kad su ljubav i emocije u pitanju niko ne može da tvrdi: "E to je tako i kraj" - kaže pevač

  • 0

Pevač Aca Lukas progovorio je o odnosu sa bivšom suprugom Sonjom Vuksanović i otkrio šta misli da li do pomirenja između njih dvoje može doći.

- Ja sam generalno ateista, ne verujem ni u šta. Više puta sam bio zaljubljen, nigde ne piše da je ljubav samo jedna i nigde ne piše da ako ljubav nije do kraja života, nije bila prava. Kakav god je završetak, a obično su tragični i bolni, ali ne mora da znači da nije valjalo - rekao je Aca i dodao:

Aca Lukas i Sonja Vuksanović, Foto: Telegraf

- Mislim da neću, ne zato što ja neću nego imam osećaj da to ne može da bude to. Ako se desi, onda ću javiti da se desilo, ali kad su ljubav i emocije u pitanju niko ne može da tvrdi: "E to je tako i kraj".

Podsetimo, u aprilu 2010. godine Lukas i Sonja sklopili brak u crkvi na Bežanijskoj kosi. Njihova veza izazvala je veliku medijsku pažnju, prvenstveno zato što je ona bivša žena Željka Šašića.

Aca i Sonja u braku su dobili ćerku Viktoriju, koja ima sedam godina. Razveli su se prošle godine, a Sonja je tada Acu tužila za nasilje u porodici.

VIDEO: Aca Lukas zapevao Šabanov hit, publika se naježila kada je izgovorio ove reči

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA