Jelena Tinska se udala za Igora Pervića u kafani, a malo ko zna da joj je kum na venčanju bio haški optuženik (VIDEO)

- Mi smo se venčali u kafani, da nas niko ne vidi - počela je sa svojom pričom Jelena Tinska

  • 4

Jelena Tinska (65) gostovala je u Jutarnjem programu "Prve" televizije gde je govorila o svom bivšem suprugu Igoru Perviću, koji je preminuo juče, 23. aprila, u 52. godini života. Ona se podsetila njihovog zajedničkog života i otkrila gde su se venčali.

- Mi smo se venčali u kafani, da nas niko ne vidi. A moj kum bio Franko Simatović, Frenki, jer mi je drug iz mladosti. I sada su napolju bodigardovi i matičarka ne dolazi. Pored nas je jedan sto gde jako mnogo ljudi. Mi kažemo ko su ovi ljudi, a oni kažu to je neko društvo... I sada nema matičarke. Ulazi bodigard i kaže: "Šefe, neka žena tvrdi da je matičarka i hoće da uđe već 2 sata". Oni je ne puštaju. Lidija (Igorova majka) je bila protiv. U stvari, Lidija je na neki način bila protiv toga da on bude sa mnom. A nije bila protiv toga da ja bude s njim... Mene majke ne vole, mene volele dve majke od mojih dečaka. I sutra je u svim novinama izašlo naše venčanje, jer je ono društvo za stolom novinari - rekla je Jelena Tinska u Jutarnjem programu "Prve" televizije.

Franko Simatović Foto: Tanjug/AP

Pogledajte šta je još rekla Jelena Tinska:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dragana

    24. april 2019 | 15:45

    Eto doceka i ti svojih pet minuta po ko zna koji put. Sirotica, bila mlada, neiskusna, niko znao nije da je bio zavisnik... prevari je on. Moreee...

  • dragana

    24. april 2019 | 15:40

    Eto doceka i ti svojih pet minuta po ko zna koji put. Sirotica, bila mlada, neiskusna, niko znao nije da je bio zavisnik... prevari je on. Moreee...

  • EL...

    25. april 2019 | 11:08

    Smučilo mi se više od njenih laži !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA