≫ 

"Snežana je vatra u krevetu, ali malena... tebi bih zubima skinuo tange!" Skandalozna prepiska Đurišićkinog dečka ginekologa sa mladom devojkom (28)

- Ne bojim se ja nikoga, sa Snežanom nisam u ozbiljnoj vezi. Lepo mi je sa njom, neću da lažem. Stalno se šetamo i izlazimo, ali opet... Nije trebalo da uradiš to što si uradila, mogli smo da se tajno viđamo i bilo bi nam lepo - napisao je Milošević devojci, nakon što je poruke dala u javnost

  • 28
Snežana Đurišić, Vanja Milošević Foto: Nikola Tomić, Marko Jovanović

Nakon što je isplivala prepiska doktora Vanje Miloševića sa devojkom od 28 godina, on se ne smiruje, pa je istu nastavio i to u još žešćem obliku!

Naime, dečko Snežane Đurišić ponovo je pisao ovoj devojci, ali je sada "promenio ploču", pa je rekao kako sa Snežanom jeste u vezi, ali da je "mlađe slađe".

Vanja se prvo bunio što je devojka prepisku dala u javnost, a potom je jasno istakao da hoće seks sa njom.

- Ne bojim se ja nikoga, sa Snežanom nisam u ozbiljnoj vezi. Lepo mi je sa njom, neću da lažem. Stalno se šetamo i izlazimo, ali opet... Nije trebalo da uradiš to što si uradila, mogli smo da se tajno viđamo i bilo bi nam lepo. Rekao sam ti da to nije ozbiljna veza i kad-tad će da pukne - napisao je Vanja devojci koja ga je pitala zbog čega hoće da ostavi Snežanu.

Vanja i Snežana, Foto: Nikola Tomić

- Voliš mlađe ili se nije dobro pokazala u krevetu, te zbog toga hoćeš da je zameniš?

- Mlađe je slađe, ali Snežana je vatra u krevetu. Možda ne deluje tako, ali je zaista dobra - napisao je Vanja anonimnoj devojci na Fejsbuku, a potom je prešao na konkretnije stvari.

- Maco, šta imaš sada na sebi? - pitao je Milošević.

- Haljinu, a ispod nje crvene gaćice - napisala mu je.

- Jesu li tange? - pitao je doktor, a devojka je potvrdno odgovorila.

- Uf, malena, sada bih ih zubima skinuo - rekao je Vanja.

Snežana Đurišić i Vanja Milošević, Foto: Nikola Tomić

- Da li tako skidaš i Snežanu - pitala je devojka, a on je odgovorio:

- Ma pusti više Snežanu, sam sam kod kuće i gledam tvoje slike. Ti si prelepa - napisao je doktor.

Vanja je tada tražio od devojke da ga pozove kako bi joj čuo glas, ali ga je ona odbila.

Podsetimo, u medijima se pojavila informacija kako Snežana navodno izdržava Vanjino vanbračno dete koje je pre tri godine napravio jednoj studentkinji. Navodno, Snežana pomaže Vanji oko plaćanja alimentacije od 80.000 dinara, piše VIP Alo.

Inače, naša ekipa nekoliko puta pokušala je Snežanu da pita za situaciju dečka Vanje, a jedini komentar koji je imala bio je: "Nemam vremena da pričam o tim glupostima!"

VIDEO: Snežana Đurišić priznala da dečko ginekolog skija bolje od nje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nepoštovanje

    25. april 2019 | 14:00

    Kakav je to ginekolog kad ne može ni alimentaciju da plati toj studentici kojoj je napravio dete pre tri godine. Najvažije, ON NE POŠTUJE ŽENE, Snežanu bi prevario, a toj mlađoj kaže mogli smo da se viđao TAJNO. Nije više mlad, ali je nezreo, nema novca, a i ne izgleda bog zna kako, šta li vide u njemu, karakter sigurno ne.

  • Makja

    25. april 2019 | 09:39

    Parovi uzivo.E Snezana,šta ti treba ova budala?Uzima ti pare,vara,da nisi poznata,ne bi te ni pogledao.

  • Brana

    25. april 2019 | 09:55

    Ovaj MaradonaTotoKotunjoCikoKaetanoLopezMartinez je stvarno maco men!Mislim ovakvom liku kad bi mi pozvonio na vrata odmah bi dao sve od sekundarnih sirovina koje imam na gajbi!Kako covek da odbije ovakvog sarmera!Cuj njega,zubima bi joj skodao tange?!Pa mladicu od 50 leta nije ti ovo pornic iz 80-tih pa da prosipas te seljoberske fore!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA