≫ 

Vrele scene: Milijana (21) i Požgaj nisu mogli da se obuzdaju, sastali se na tajnom mestu, Milojko (74) i ne sluti šta mu devojka radi iza leđa! (VIDEO)

Sevale varnice između Milijane i Požgaja

  • 9

Aleksandar Požgaj na sve načine pokušava da osvoji Milijanu Bogdanović (21) ne obazirući se na njenog dečka Milojka (74).

On je tako prošle noći tokom žurke hteo da razgovara sa Milijanom nasamo, pa ju je saterao u solarijum kako im ostali ukućani ne bi smetali.

- Nemoj to da radiš! Poljubiću te majke mi! Je l' možeš da budeš ozbiljan? - pitala je Milijana, dok se sve vreme približavala Požgaju, pa su bili na samo korak od poljupca.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on

VIDEO: Milijana (21) skočila Milojku (74) u krilo nasred parka, pa počela da ga ljubi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Janko

    26. april 2019 | 10:53

    Dokle će ovaj nemoralni polusvet da ima ovoliku medijsku pažnju kao da su Bog zna šta pametno uradili. Onda se čudimo zašto su nam pojedini učenici nevaspitani i drski na časovima. Kada su im ovakve moralne nakaze primer. Onda se čudimo što je profesor udario šamar jednoj nevaspitanoj učenici kojoj su ove moralne nakaze primer ponašanja. Koristim priliku da dam ogromnu podršku profesoru ako mu to nešto znači od ovolike poplave moralnog posrnuća, primitivizma nasilja koje nacionalne frekvencije pokrivaju sa velikom pažnjom. Gde su mediji da isprate gradska i republička takmičenja učenika i da o tome pišu a ne o ovim moralnim nakazama. Dokle više sa ovim primitivizmom.

  • Ja

    26. april 2019 | 11:11

    E blago njoj ni pameti ni brige

  • Ja...RS

    26. april 2019 | 11:47

    Vuci siti ovce bleje, platili ste gledajte, serija se nastavlja a evrici samo kaplju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA