≫ 

"Lepša sam od nje, ali..." Naša pevačica zbog izjave o Kim Kardašijan i njenom bogatstvu završila u britanskim medijima (FOTO)

- Mislim, ja sam totalno prirodna, ništa nisam na sebi radila, dok Kim ima dosta operacija i dosta para. Volela bih i ja da živim život poput nje, ali novac nije nikakva garancija za sreću - objasnila je Indi

  • 11
Kim Kardašijan, Indira Aradinovic

Foto: Instagram/kimkardashian/indy_ara_indira

Domaća pevačica Indira Aradinović Indi (32) završila je na britanskom sajtu LADbible, a sve zbog poređenja sa Kim Kardašijan (38).

Naime, britanski medij pronašao je Indirine izjave koje je dala vezano za sličnost sa Kim, a u kojima je spomenula i plastične operacija, kao i bogatstvo Kardašijanove.

- Kažu ljudi da ličimo. Imamo poneku sličnu frizuru ili smo slično našminkane datog momenta, ali to je koincidencija. Ne kopiram je niti pratim u stopu njene stajlinge i njenu karijeru. Kim je rasna, lepa crnka mešane krvi kao i ja. Kažu da podsećamo jedna na drugu zbog crta lica, a pomalo i zbog konstitucije. Samo, ja sam lepša, ako ćemo iskreno - rekla je Indi.

- Mislim, ja sam totalno prirodna, ništa nisam na sebi radila, dok Kim ima dosta operacija i dosta para. Volela bih i ja da živim život poput nje, ali novac nije nikakva garancija za sreću - objasnila je za Svet.

Britancima je bilo simpatično sve što je Indi rekla, naročito to da je mnogo lepša od Kim....

Kim na britanskom sajtu, Printskrin: ladbible.com

VIDEO: Au, Indi, kakav food porn! Pevačica provocira i dok jede kolačiće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA