≫ 

"Otišla sam na operaciju zbog sina": Sanja Kužet progovorila o hrabroj odluci koju je donela pre 4 godine

Sanja će uskoro napuniti 36 godina i majka je dvojice sinova

  • 16

Voditeljka "Zvezda Granda" i jedno od najatraktivnijih TV lica, Sanja Kužet, u 31. godini se odlučila na hrabar potez kako bi mogla da donese odluku o detetovoj operaciji.

Radi se o tome da je Sanja pre četiri godine, dva meseca pre nego što je operisan njen stariji sin, rešila da prvo ona ode na operaciju krajnika, kako bi videla da li će sve proći u najboljem redu, a potom donela odluku za mališana.

Sanjin sin je imao tada šest godina, a problem sa uvećanim krajnicima vukao je još od ranije. Kako bi videla kako izgleda operacija i oporavak, Sanja se i sama odlučila na taj korak.

Sanja Kužet/ Foto: Nikola Tomić

- Najteže mi je pala adaptacija na obdanište, kad je reč o njegovom zdravlju. Ona je dugo trajala. Njegova boljka su bili uvećani krajnici. Često je imao antibiotske terapije. Mišljenja lekara su bila različita, neki su govorili da treba sačekati sa operacijom. Pre četiri godine, kada je on imao šest, odlučili smo da mu operišemo krajnike, ali sam dva meseca pre njega sebi operisala krajnike. Rekla sam: "Prvo ću ja da vidim šta i kako - Posle operacije nije više bilo problema - ispričala je Sanja u emisiji "Na prvom mestu" na TV Prva.

Voditeljka je dodala i kako se zbog toga odlučila da mlađem sinu pre prve godine operiše krajnike.

VIDEO: Dea Đurđević dama godine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milica

    11. maj 2019 | 07:37

    Boze ,oprosti joj ,ova ne zna sta prica !? Od RUTINSKE OPERACIJE , napravi kao da je trebalo da operise tumor..Strasno koje nebuloze prica i jos se ponosi ..Ne znam da li je ona svesna da mi zivimo u 21.veku hahahhahaha..Nekada i ne znas koliko je covek ogranicen , dok ne progovori !

  • Mile

    4. maj 2019 | 12:43

    Gluposti

  • Paja patak

    4. maj 2019 | 14:59

    Prosirila radni prostor🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA