≫ 

Pogled na more, veliko dvorište... Pogledajte u kakvoj luksuznoj vili živi Stjepan Hauser (FOTO)

Član sastava 2 CELLOS živi kao prava svetska zvezda

  • 4

Jedan od najpopularnijih muzičara sa prostora bivše Jugoslavije, violonočelista Stjepan Hauser, prošle godine preselio se u prelepu luksuznu vilu koja se nalazi u blizini njegove rodne Pule. U pitanju je dvospratna kuća koja ima pogled na more, veliko dvorište, bazen, teren za odbojku na pesku.

- Evo, našao sam napokon neku svoju oazu. Jedno osam godina smo bili na turneji po svetu, konstantno, hektično, jurnjava, ludnica, nikad da imaš nekog vremena za sebe, da predahneš, da udahneš, malo da se okreneš sebi i da počneš malo da uživaš u svemu stečenom. Džabe ti sav uspeh i sva lova ovog sveta ako ne stigneš da uživaš u tome. I ja sam odlučio napokon da počnem da živim život onako kako treba - rekao je Hauser za In Magazin, inače član sastava 2 CELLOS, i dodao:

Stjepan Hauser Foto: Nikola Tomić

- Ovo je čista inspiracija. Pogled, ujutro kad se probudiš, izlazak pa zalazak, zamisli gledaš zalazak sunca i sviraš ovde, mir i tišina. Božanstveno! To se ne može usporedit ni sa čim - rekao je muzičar.

Hauser je na Instagramu objavio kako izgleda njegov prelep dom, a fotografije možete da listate klikom na strelicu sa desne strane:

 
 
 
View this post on Instagram
The Boss is back homeA post shared by HAUSER (@hausercello) on

VIDEO: Hauser: Rozga prelepo peva, prelepo izgleda:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA