≫ 

"Hvala Bogu, pa sam izašla!" Ona je sa samo 13 odsto glasova izbačena iz Zadruge! (VIDEO)

Bila je presrećna kada je izašla, a rekla je kako su se zadrugari loše ponašali prema njoj

  • 22

Maja Marinković i Snežana Ilić bile su nominovane ove nedelje za izbacivanje, a ona koja je napustila Zadrugu jeste Snežana.

Nakon igre u kojoj je Maja odnela pobedu, duplirani su joj glasovi, a Ognjen Amidžić saopštio je da je nakon dupliranja ona imala 87 odsto glasova, dok je Snežana ispala sa 13 odsto.

Maja i Snežana sa Ognjenom Amidžićem/ Printskrin: TV Pink

- Hvala Bogu, pa sam izašla. Ja sam tamo sedela i smejala sam se. Ne mogu tamo sa onim polusvetom. Bila sam ispolivana nekoliko puta. Rečeno mi je da tamo svašta mogu da kažu, ali niko nije kriv. Ja sam kriva. Nisam se bavila intrigama. Nisam imala sa kim se družim tamo. Tamo su ljudi ispod mojih đonova. Ja se promenila nisam, uvek sam ista bila. Dosta su me vređali, ali ja sam baratala argumentima - rekla je izbačena Snežana kasnije u studiju.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar Mne

    5. maj 2019 | 11:36

    Za 90% što je sinoć izjavila,je u pravu.Selektivno se vrši kažnjavanje,uvijek nastrada i ide u izolaciju onaj ko je napadnut,itd,itd.

  • Ja

    5. maj 2019 | 11:40

    Gledala sam nocas kako je ova sudija rekla sta se tacno desava tamo i patosirala i onu voditeljku i one unutra i Pink i gazde. Znaci najbolji intervju ikada! Bravo, gospodjo!

  • Lakis

    5. maj 2019 | 19:01

    Bravo sudija.Objasnila si stvarnost u "velicanstvenom" imaginarijumu.Mesecima na nezdravoj ishrani, bez posudja I uslova za cuvanje hrane.Bez adekvatne zdravstvene nege.Svi pljuju po ljudima koji su unutra a oni su ipak ljudska bica.Misevi, buba svabe razvaljeni toaleti a sporet I rerna se ukljucuju kad se produkciji napne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA