Joksimović se na tečnom grčkom obratio publici u Atini, a onda mu se Nikos Vertis odužio i na srpskom zapevao čuveni hit! (VIDEO)

- Pričali smo o situaciji u muzici, o koncertima. Utisak je da Vertis ozbiljno razmišlja da dođe u Beograd jer se ovde odlično znaju njegove pesme, naravno na srpskom, a i na grčkom - kaže Joksimović

  • 0
Željko Joksimović i Nikos Vertis, Foto: Instagram/joksimoviczeljko

"Lane moje" ovih dana se pevalo u Atini, na nastupu Nikosa Vertisa koji je na gotovo besprekornom srpskom krenuo da peva čuvenu evrovizijsku numeru iz 2004.

Aplauzi u publici su se pojačali do maksimuma čim su ugledali Željka Joksimovića kako prolazi do bine i pridružuje se Vertisu, sa kojim se poznaje više od 15 godina.

- Dobro veče, Atino, drago mi je da smo opet zajedno. Hvala mom prijatelju Nikosu na prilici da izvedemo ovu pesmu na srpskom, iako nisam očekivao da će me pozvati na binu - rekao je Joksimović na tečnom grčkom jeziku, pre nego što je nastavljena muzička žurka.

Nakon nastupa, dvojica prijatelja su ipak imali vremena i za druženje.

- Pričali smo o situaciji u muzici, o koncertima. Utisak je da Vertis ozbiljno razmišlja da dođe u Beograd jer se ovde odlično znaju njegove pesme, naravno na srpskom, a i na grčkom - kaže Joksimović.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Telegraf Jet Set (@telegraf_jetset) on

Podsetimo, Željko je pisao muziku za Remosa ("Na m’ agapas"), za Elefteriu Arvanitaki ("To theloa mas des"), Melinu Aslanidou ("Poso poso") i mnoge druge.

Pored Vertisa, među grčkim muzičarima koji vole Željkove pesme je i Nikos Ikonomopulos, koji često izvodi "Lane moje" na srpskom, baš kao i Remos, jedan od najbližih saradnika naše muzičke zvezde.

Joksimović je prethodnih nekoliko dana boravio u Grčkoj, sa porodicom, a već ove sedmice se priprema za veliki koncert u Ljubljani gde će 9. maja nastupiti u dvorani Stožice.

VIDEO: Željka je majka naterala da se prijavi za Evroviziju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA