≫ 

Nakon tuče sa devojkom i njenim bratom Sloba Vasić pušten da se brani sa slobode, izrečena mu i zabrana prilaska Bojani J.

Protiv Slobodana je podneta i krivična prijava

  • 4

Pevač Slobodan Vasić, koji je priveden zbog sumnje da je izvršio nasilje nad svojom devojkom, pušten je u ponedeljak, 7. maja, da se brani sa slobode.

Osim krivične prijave, izrečena mu je i zabrana prilaska svojoj bivšoj verenici Bojani J. sa kojom se sukobio.  Nakon svega, Slobodan je objavio citat kojim je objasnio da se posle svega što se desilo ipak nada pozitivnom ishodu.

- Onda kada mislite da se sve raspada, možda se baš tada sve slaže na svoje mesto - napisao je Vasić.

Podsetimo, incident se desio u sredu, 1. maja, u 23:30 časova, u stanu na Detelinari u Novom Sadu. U stanu su bile četiri osobe: pevač, njegova devojka (Bojana J.), njen brat (Đorđe J.) i njegova devojka. Sve troje bili su pijani, osim Bojane J.

Došlo je do svađe, a po priči brata i njegove devojke, Sloba ih je napao, dok pevač tvrdi obrnuto. Podignuta je prekršajna prijava protiv njih četvroro za remećenje javnog reda i mira, svađanjem i vikom, i učešćem u tuči.

Protiv Slobodana je kasnije podneta i krivična prijava.

VIDEO: Nakon isteka mere zabrane prilaska žrtvi, nasilnik ponovo može da napadne

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    7. maj 2019 | 11:38

    Aha,kad je neko poznat sve ide brzinom svetlosti jer se uključe mediji,nepoznati će čekati mesecima na pravdu.mislim da je tekst nepravedan,niko nije kriv dok se ne dokaze,treba čuti punu istinu,svi pijani,mladi,svađaju se tuku,ma na njivu,kopajte,istresite višak energije.

  • Da

    7. maj 2019 | 11:21

    Pa naravno da je sa slobode, zar za to da se ide u zatvor. Strasno. Pa kad nije onaj pevac darko lazic otisao u zatvor za sve sto su nam navodili u vestima, zasto bi ovaj za samrcic. Bice da je devojka sama naletela na njegov dlan.

  • Nema

    7. maj 2019 | 12:09

    Veza.Sad u Zadrugu ili Parove biraj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA