"Dobro sam se isplakala": Brena priznala da joj je teško palo to što su Filip i Stefan otišli iz porodične kuće

- Plakala sam i kada je Filip otišao na fakultet, kada je otišao iz kuće, isto i Stefan, prosto je ova kuća prazna ukoliko nema dece u njoj - tužno je ispričala pevačica

  • 5

Pevačica Lepa Brena sa svojom porodicom živi u luksuznoj kući na Bežanijskoj kosi, a sada je progovorila o odrastanju svojih sinova i njihovoj želji da svako od njih osnuje svoj život i ode iz velike porodične kuće.

- Volim da putujem, da se družim sa svojom publikom, a više nisam toliko vezana za ovaj prostor, ali volim prirodu, i da je negde pored vode - započela je Brena.

LEpa Brena Lepa Brena, Foto: Privatna arhiva

Stefan je izjavio u medijima da jedva čeka da se ostamostali.

- Mi smo i kupili jednu veliku kuću da bismo bili sa decom, ali sada je to jedna priča gde je svaki roditelj srećan što se njegovo dete osamostalilo, i što želi nekakav svoj lični život što je sasvim normalno, jer nije normalno da živite sa roditeljima posle dvadeset i druge-treće godine. Ali ja sam se kao majka jedan dan isto tako dobro isplakala. Plakala sam i kada je Filip otišao na fakultet, kada je otišao iz kuće, isto i Stefan, prosto je ova kuća prazna ukoliko nema dece u njoj - tužno je ispričala pevačica koja se nije lako pomirila sa tim da će svi njeni sinovi otići svojim putem i graditi svoje porodice, kao što se to već i dešava.

LEpa Brena Brena sa sinom Viktorom, Foto: Privatna arhiva

Brena je presrećna što joj su joj snaja Aleksandra Prijović i Filip Živojinović podarili unuka.

- To je nešto što je neverovatno i jedna vrsta ljubavi koja nam je falila sada u ovim godinama. Svaki put kada ga vidite sve ste sve više i više zaljubaljeni u njega - rekla je pevačica koja se raznežila dok je govorila o Aleksandru.

Aleksandra Prijović, Filip Živojinović Aleksandra i Filip Živojinović, Foto: Nikola Tomić

VIDEO: Stefanu Živojinoviću teže pao problem sa novim spotom, nego odvajanje od Brene i Bobe:

(Telegraf.rs/Grand news)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cika Velja

    9. maj 2019 | 00:01

    Svim roditeljima to tesko pada! Neko je razuman i zna da deca postaji ljudi,a neko je emotivac i stalno pati! I jedno i drugo je u redu dok od njih ne pokusamo da napravimo debile koje cemo vecno drzati pored sebe!!! To nije u redu!

  • Mima

    8. maj 2019 | 23:04

    Moje najstarije dete ove godine upisuje fakultet, vec sada mi je tesko kada pomislim da za par meseci se seli. Razumem je😭

  • Rj38

    9. maj 2019 | 05:01

    Tesko je kad dete ode na fakultet,a jos je teze kada ga zavrsi,dobije posao i onda ode! Dok je na fakultetu,finansijski zavisi od roditelja,pa dolazi kuci,makar vikendom,a kada se zaposli i dobije svoj dinar,e onda odlazi. Ali to je zivot,treba ih pustiti....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA