≫ 

Mira Škorić: Nikad se neću pomiriti sa Cecom, bolje je da ćutim i ništa ne pričam o tome!

- Želim joj svu sreću ovoga sveta - rekla je Mira na temu mogućeg pomirenja sa Cecom

  • 15
Svetlana Ceca Ražnatović, Mira Škorić Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Mira Škorić i Ceca Ražnatović godinama su bile nerazdvojne prijateljice, a onda je na blizak odnos stavljena tačka. Štaviše, njih dve prekinule su svaki kontakt, a Mira sada odgovara na pitanje da li postoji mogućnost da se, ikada, pomiri sa nekad najboljom prijateljicom.

- Nikada se neću pomiriti sa Cecom. Ne bih ni pričala o tome, bolje da ćutim. Želim joj svu sreću ovoga sveta - rekla je Mira, koja je ipak pohvalila Anastasiju i to što se posvetila muzici.

- Za Anastasiju imam samo reči hvale. One je jedna prelepa devojka. Pokoriće i majku! Pesma joj je baš, baš popularna i ona može daleko da dogura. Novi hit je otpevala vrhunski. Od malih nogu je bila talenat i ja volim kada talentovana deca uspeju. Imamo primere da pevači guraju svoju decu, ali nije to to. Međutim, Anastasija zna da peva i verujem da će biti ozbiljna zvezda - kaže Mira.

Ceca Ražnatović, Mira Škorić Mira i Ceca u vreme druženja, Foto: Instagram

Obzirom na to da i Mira ima ćerku, koja uspešno privodi kraju studije medicine, Mira kaže da je u tome podržava i da joj nije žao što nije pevačica kao majka.

- Ne! Moja Milica nikada nije bila talentovana za muziku i najstrašnije bi bilo da sam je motivisala u tom smeru. Sebe je pronašla u medicini i ja je podržavam. Ona je moj najveći uspeh i sreća u životu. Sve ostalo mi je sporedno - objasnila je ponosna majka.

Koncert Marije Šerifović Mira Škorić, Foto: ATA Images

Mira se, nakon prekida prijateljstva sa Cecom ponovo zbližila sa Jelenom Karleušom, a sada je i deo njenog tima u "Zvezdama Granda".

- Viđam je samo na snimanjima. Imamo profesionalan odnos. Koliko dobro razume muziku videla sam u studiju. Odlično kapira svoj posao i posle svega se vratila jača nego ikada - zaključila je Mira, koja će uskoro koncertom obeležiti 30 godina karijere.

Nekad smo bile jedno, a Ceca me nije pozvala ni kad mi je majka umrla: Mira Škorić prvi put otkrila u kakvim je odnosima sa Ražnatovićevom

VIDEO Ceca posle ročišta sa JK: Suđenje k'o suđenje

(Telegraf.rs/Stars)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milla

    10. maj 2019 | 10:30

    Mira je obican poltron. Ne okrecu se ledja velikom prijatelju odlazeci kod njegovog neprijatelja.

  • dragana

    10. maj 2019 | 13:41

    Eto Miro dobila si dosta naslova u novinama.....

  • Duki

    10. maj 2019 | 09:54

    Zalost je kad od dobrih prijatelja nastanu neprijatelji a toga je sve vise .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA