≫ 

Dva meseca nakon porođaja u tajnosti, Ružica Veljković podigla majicu i slikom stomaka ostavila sve u čudu! (FOTO)

- Sve trudnice treba da se ugledaju na nju! - napisala je Ružičina sestra Tamara na svom profilu

  • 11

Ružica Veljković početkom marta na svet je u strogoj tajnosti donela ćerku, a dva meseca kasnije pokazala je figuru posle porođaja.

Zapravo, njoj je bilo i prilično lako da to učini, pošto se ni po jednom delu tela ne da zaključiti da je uopšte bila u drugom stanju.

- Kako moja seka izgleda samo dva meseca posle porođaja! Predivno! Sve trudnice treba da se ugledaju na nju! - napisala je Ružičina sestra Tamara na svom profilu.

"Kakva linija posle porođaja, je l' ovo realno?", Ko da nikad nisi ni bila trudna! Bravo", "Ružo moja lepa i najlepša... Bravo za top liniju...", "Mama top!", samo su neki od komentara na fotografiju.

Ružica Veljković Ružica Veljković, Foto: Instgaram/ruzica_veljkovicc_

Istina je da se moja Ružica porodila. Njen suprug nije fudbaler kao što se piše u štampi. Ništa ne bih mogao više da pričam, juče je na svet donela ćerkicu. Još razmišlja koje će ime izabrati za svoju mezimicu. Ja sam presrećan zbog Ružice, kao i zbog činjenice da sam postao deda - kratko je nakon Ružičinog porođaja rekao njen otac Aleksandar Veljković.

VIDEO: Gastozu ovo nije trebalo: Ružica Veljković je ovako znala da oplete po bivšoj ljubavi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ena

    11. maj 2019 | 09:56

    Da , sve žene da se ugledaju na nju koje imaju 40kg sa krevetom pa kad zatrudne dobiju neku normalnu kilazu i normalno kad se porode kao i da nisu bile trudne .

  • Čemu sve to?

    11. maj 2019 | 11:47

    Od kad je postalo toliko bitno kakav ko ima stomak?! Čemu to? Mnogo je veci problem manjak mozga

  • VX

    11. maj 2019 | 10:26

    Eto dok ona nije postala majka niko nije znao kako to izgleda biti mršav nakon silnog nespavanja,obaveza i briga.Devojko nemoj da se baviš stvarima koje nisi doživela.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA