≫ 

Bogati pilot se vešto krio: Uz Nevenu u Izraelu i muž Nikola, isplivala i prva slika (FOTO)

Nevena i Nikola venčali su se u Budvi 20. aprila, a pesmu "Kruna" sa kojom će Božovićeva predstaviti Srbiju na Evroviziji posvetila je upravo Ivanoviću

  • 10

Nevena Božović (24), sada Ivanović, otputovala je 3. maja u Tel Aviv, gde će predstavljati Srbiju na ovogodišnjem, 64. po redu muzičkom takmičenju za najbolju pesmu na "Evroviziji".

Iako je na aerodromu, prilikom odlaska na put, uspela da "sakrije" muža Nikolu Ivanovića, fotografija iz Izraela pokazuje kako par sa njenim saradnicima uživa.

Nevena je sa Nikolom i srpskom delegacijom dva puta obišla Jerusalim, a svi se trude da Neveni prenesu  pozitivnu energiju, kako bi što bolje iznela nastup na prvoj polufinalnoj večeri 14. maja, kada će se predstaviti deveta po redu.

Nevena Božović, Nikola Ivanović Nevena Božović i Nikola Ivanović u Izraelu, Foto: Instagram

Podsetimo, Nevena i Nikola venčali su se u Budvi 20. aprila.

Venčanju je prisustvovalo oko 100 zvanica, a pesmu "Kruna" sa kojom će Nevena predstaviti Srbiju na Evroviziji posvetila je upravo Nikoli.

VIDEO: Merima Njegomir o takmičarima na Beosongu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Сара

    11. maj 2019 | 18:55

    Невена је прелепа и дивно пева али има харизму пужа голаћа, реално! Добро је што пева на српском али песма је просечна, мада је у односу на прошлогодишњу победничку кокошку ремек дело!

  • Srdjan

    11. maj 2019 | 17:03

    Devojkava jeste lepa i lepo peva,al je ciljenica da ima prijatelje Dokovice i veoma bogatog muza i gle cuda eto nama Evrovizija. Koliko slucajnosti,mnogo ih je...

  • Milena

    11. maj 2019 | 16:32

    Nema nista od njene pobede ni.polufinsle nece proci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA