≫ 

Komšije Snežane Đurišić otkrile šta se dešava u ulici u kojoj živi sa dečkom ginekologom: On ima čudan pogled, ne razumem što ga trpi!

  • 9
Snežana Đurišić, Vanja Milošević Foto: Nikola Tomić, Marko Jovanović

Ako neko zna šta se dešava u čijoj kući onda su to, podrazumeva se, komšije. Oni čuju i vide i što se dešava i što se ne dešava, a ako je verovati komšijama Snežane Đurišić - njen novi dečko, ginekolog Vanja Milošević, nikako nije za nju.

- Otkada radim blizu njene kuće i prodajem namirnice, ona nikada nije kupovala kod mene. Ali je svakodnevno viđam i ne dopada mi se njeno ponašanje. Prvo mi je bilo čudno što kolima dolazi u prodavnicu, a od marketa živi na tri minuta hoda. Zbog toga sam odmah pomislila da je umišljena, a onda je to pokazala i svojim delima. Ljudi, kada je vide, oni joj se obraduju i vole da s njom popričaju i da se slikaju, ali ona nikada nije raspoložena. Prozbori koju reč, ali ništa više - kažće baka Simka.

- Ja sam joj nekoliko puta rekla "Dobar dan", ali ona nikada ne uzvrati. Samo podigne glavu i ode. A čula sam je i da komentariše da neće da kupuje jaja kod mene već više voli iz marketa. Ajde to što je umišljena, to bih joj i oprostila, ali ovo kada sam pročitala za tog dečka, baš me je razočaralo. Šta će njoj takav muškarac i da mu oprosti takve gadosti, baš je ne razumem. Ona ima para, lepa je, šta da trpi takvog muškarca - objašnjava baka Simka.

Snežana Đurišić, Vanja Milošević Snežana i Vanja, Foto: Nikola Tomić

- Njega sam videla samo nekoliko puta i odmah sam znala da nije za nju, ima neki čudan pogled. Dosta se pričalo o tom skandalu u koji ju je uvalio taj doktor, ali njega slabo poznajemo. Viđala sam ga kako dolazi u njenu kuću. Ma, kakav je to muškarac koji je došao kod žene u dom - zaključila je Simka.

Komšija i prodavac Dragan kaže da mu Snežana ostavlja bakšiš.

- Sneža kada kupi, uvek ostavi malo više para, lake je ruke. Prema meni je veoma ljubazna, a ja sam je video nekoliko puta i sa sinom, ali tog čoveka ne poznajem. Mada, uvek je bio neraspoložen i nije ni s kim pričao, a kada sam čuo šta joj je uradio, pomislio sam: "To ova žena nije zaslužila" - rekao je Dragan.

VIDEO: Snežana Đurišić sa dečkom ginekologom u Hramu Svetog Save na Vaskršnjoj liturgiji, on se sve vreme krio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA