KADA ME NAPUSTE SVI: 20 godina svi su je pevali, a 20 godina mnogi nisu znali čija je. Sada je ova pesma dobila i svoju filmsku verziju (VIDEO)

Mikan Kozomara, najbolji pevač među voditeljima, najbolji voditelj među pevačima i verovatno najveći gospodin među i jednima i drugima posle tačno dve decenije snimio je spot za svoj vanvremenski hit

  • 7

Mnogi se slažu da je Mikan Kozomara najbolji pevač među voditeljima. Verovatno je ovaj šarmantni i uvek elegantni večiti mladić i najbolji voditelj među pevačima, ali jedno je sasvim sigurno - upravo on je jedan od najvećih gospodina i među pevačima i među voditeljima. Skroman i nenametljiv, uvek svima dostupan, nasmejan i vedar, opušten baš kao i naziv njegove dugogodišnje autorske emisije ("Opušteno sa vama").

Iako je još 1999. za prestižni Siti rekords snimio svoj prvi solistički album "Jedino moje", koji je planuo brzinom munje, i sa kog se jedna pesma posebno izdvojila kao veliki hit, Mikan nije, poput mnogih, nastavio da "živi" na srednjim stranama tabloida, već svoj muzičko-producentsko-voditeljski posao nastavio radeći tiho i nenametljivo sa velikim kompozitorima, aranžerima, pevačima.

I tačno 20 godina kasnije, baš taj veliki hit, "Kada me napuste svi", koji se i dalje vrti na srpskim radio-stanicama, zahvaljujući pre svega Mikanovim prijateljima dobio je i svoje "filmsko" izdanje, u režiji Sretena Jovanovića.

- Baš tako, moji drugari su najzaslužniji za ovaj spot, kaže Mikan za Telegraf, i dodaje: - Taj album bio je po mnogo čemu specifičan, pre svega zbog velikih muzičkih imena koja su učestvovala u njegovom nastanku, poput Dejana Abadića, Leontine, Aleksandre Radović, Ivane Negativ, ali i zbog činjenice da ga je situacija s bombardovanjem Srbije te godine potpuno poklopila. Ja sam karijeru nastavio na pola puta između voditeljstva i pevanja, trudivši se da budem dobar i u jednom i u drugom. Vodio sam "Grand paradu" s Lidijom Vukićević, festivale na RTS-u, a već 13 godina u kontinuitetu radim emisiju "Opušteno sa Vama" kroz koju je u 599 izdanja prodefilovalo više od 3.500 gostiju. Pesma "Kada me napuste svi", koja je definitivno ostala moja muzička "lična karta" sve ovo vreme se slušala i vrtela, ali mnogi nisu uspeli da "spoje sliku i ton" i eto, dve decenije kasnije vraćam se, a da nikada nisam ni odlazio, kaže skromno Mikan Kozomara.

Mikan Kozomara - Kada me napuste svi Printskrin: Youtube/Mikan Kozomara

Telegraf.rs

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duca

    13. maj 2019 | 16:10

    Botoksirani mladic hahahahhaha spot niskobudzetni uzas

  • ⭐️Iggy CZV⭐️

    13. maj 2019 | 17:49

    Ko je ovaj?

  • Ljilja

    13. maj 2019 | 17:29

    Bravo Mikaneeee...!!! Ne moze svako biti a ni izgledati kao gospidin Srecno u svemu sto radis

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA