≫ 

Evo šta je ostalo od zapaljenog automobila Maje Marijane, zašto je o incidentu ćutala 22 dana i da li se nekome zamerila! (FOTO)

- To je bilo negde oko petnaest do dva, i dok sam se ja snašla i ustala, oni su to zapalili i nestali - kaže Maja

  • 6
Maja Marijana Foto: ATA Images

Nekoliko sati ranije pojavila se informacija da je danas, u utorak 14. maja, zapaljen automobil pevačice Marijane Radovanović, poznatije kao Maja Marijana (46).

Međutim, istina je da se to dogodilo 22. aprila, a pevačica kaže da nije smela ništa da priča, kako ne bi narušila istragu koja je u toku.

- Ovo se desilo 22. aprila, ali zbog praznika i Uskrsa, a prvenstveno zbog policijske istrage, nismo hteli ništa da govorimo za javnost. Moj muž je prvo primetio na sigurnosnim kamerama, ja sam spavala. Probudio me je, to je bilo negde oko petnaest do dva, i dok sam se ja snašla i ustala, oni su to zapalili i nestali - kaže Maja.

Maja Marijana Automobil Maje Marijane, Foto: ATA Images

- Odmah sam zvala vatrogasce i policiju. Na vreme su sanirali požar. Nadam se da će policija uhvatiti počinioce i pre svega nalogodavce. Veoma sam uplašena. Moja ćerka je plakala celu noć i vrišala - poručila je Maja Marijana za kurir.

- Policiji smo otkrili sve u vezi sa sumnjama, ali o tome i dalje ne možemo javno da govorimo detaljnije kako ne bismo remetili istragu. Verujem da smo na pravom tragu i da će počinioci odgovarati za ono što su nam učinili. Znam da se mi sigurno nismo nikome zamerili i da nikome ništa ne dugujemo - objasnila je Maja.

- To je naš zajednički auto koji je u principu više vozio moj muž Mladen. Taj auto nam je služio za odlaske na nastupe, za putovanja duža, tako da u najkraćem roku moramo da se pozabavimo rešenjem problema i da odmah kupimo novi auto - ispričala je pevačica.

Maja Marijana Maja je rekla da sumnja na osobe koje su ovo učinile, Foto: ATA Images

VIDEO: Vatra za nekoliko sekundi progutala auto Marijane Mićić

VIDEO: Zapaljen je i džip voditeljke Dušice Jakovljević

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    14. maj 2019 | 17:04

    Jel to onaj muž što te tuče? Njegov auto? Ne znam sta da ti kažem, jako mi je zao i tebe i auta. Msm, trpi kad voliš!

  • Dusan

    14. maj 2019 | 17:24

    Imas bus...

  • Kursumlija

    14. maj 2019 | 17:44

    Ostala bez kinte pa treba naplatiti osiguranje nekako...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA