Kaja izdvojila dve koleginice sa domaće scene koje sjajno izgledaju, setila se susreta sa Džonijem Depom i otkrila da li će sarađivati sa mužem (VIDEO)

Pevačica je jedna od najatraktivnijih na estradi, a zatekli smo je pitanjem o fizičkom izgledu koleginica

  • 8

Kaja Ostojić izbacila je novu pesmu "Mi Chica", koja joj se svidela odmah na prvo slušanje i uverena je u to da će biti pravi letnji hit, ali ne planira saradnju sa suprugom Džuniorom Džekom, što nam je otkrila tokom razgovora.

Kaja važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na sceni, ali isto tako smatra da i pojedine njene koleginice odlično izgledaju.

- Recimo Sandra Afrika, po meni je jako lepa i zgodna žena. Nataša Bekvalac...klasika - kaže Kaja za Telegraf, a o zajedničkoj pesmi sa njima priznaje da nije razmišljala.

Katarina, kaja Ostojic

Kaja Ostojić / Foto: Marko Jovanović

Nedavno je imala priliku da upozna Džonija Depa i bude u njegovom društvu nekoliko sati na večeri, a o čuvenom glumcu ima samo reči hvale.

- On je zaista fenomenalan, i kao glumac i kao čovek. Bila sam jako iznenađena koliko je fin i kako fizički dobro izgleda, i kako u svakom smislu opravdava epitet tolike zvezde. On je moj idol iz detinjstva i trenutak kad sam ga upoznala bio mi je jako velik - ističe Kaja, koja će u narednom periodu od četiri do pet meseci izbaciti još dve pesme.

Katarina, kaja Ostojic

Kaja Ostojić / Foto: Marko Jovanović

Ipak, sa suprugom Džuniorom Džekom neće sarađivati, iako su mnogi očekivali i to, jer su se dogovorili da se ne upuštaju u poslovnu saradnju.

- Dogovorili smo se da je najbolje da se poslovno ne upuštamo u neke poslovne akcije - zaključuje Kaja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA