≫ 

Bazen, sauna, teretana, kristalni lusteri... Ceca renovirala luksuznu vilu, pogledajte kako izgleda deo kuće u koji je uložila najviše novca! (FOTO)

Pevačica je napravila pravu oazu mira u svom domu

  • 31

Ceca Ražnatović sa svojom porodicom živi u luksuznoj vili, a sada je u svom domu rešila da napravi i spa centar sa bazenom i saunama.

Naime, Ceca je već u svojoj vili imala bazen koji je godinama bio van upotrebe, a pre nekoliko godina je renovirala taj deo kuće.

Renoviranje je dugo trajalo, a pevačica sada konačno može da uživa u bazenu, sauni, masažama...

 
 
 
View this post on Instagram

Home sweet home #oporavak #killtime #swimmingtraining #May31st_imcomingforyouA post shared by SERBIAN ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic) on

 

- Tako ni sada nije želela ništa da prepusti slučaju, pa je pored bazena napravila i prostoriju za vežbanje. Renoviranje je trajalo godinama jer Ceca nije bila zadovoljna majstorima, pa ih je često menjala - tvrdi izvor.

Inače, ceo prostor upotpunjen je luksuznim kristalnim lusterom, tako da ceo ambijent podseća na vile iz holivudskih filmova.

VIDEO: Ceca počela da vežba, a u ovoj pozi je nikada niste videli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Unika

    21. maj 2019 | 16:43

    Ova vila je teški kičeraj, ko je arhitekta tog čudovišta.

  • Vox

    21. maj 2019 | 15:10

    Kičerica...

  • AMG

    21. maj 2019 | 16:02

    Cestitam i neka uziva ali da objavim da meni i mojoj Ljubici nije lose,mislim kad lupim jednu ljutu "zuju" pa isecem koji komad slanine,neku krisku sira i koje pero domaceg luka i kad zalegnem u moju slamaricu sa moju Ljubicu spavamo kao male bebe,ujutru pravo pod ladan šmrk istresem glavu kao moj pas Dzeki bez ceslja i bez gela za kosu,pa milina bre,svako od nas zivi svoj san a meni je moj najbolji,ne znam sta vi na to mislite !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA