Grkinja na Evroviziji iskopirala Anu Nikolić? Nastup grčke predstavnice podseća na nastup lepe Paraćinke sa Beovizije 2006. (FOTO) (VIDEO)

Internet je zalio klip Nemanje na kojem se vide indetičnosti Aninog nastupa iz 2006. i Eleninog sa ovogodišnje Evrovizije

  • 4

Ovogodišnja Evrovizija, sem Madoninog nastupa, koji je izazvao veliki broj komentara širom sveta, i nije prošla nešto zapaženo. 

Na Instagram profilu genijalnog Newanje, koji je poznat po pravljenju kreativnih klipova sa našim javnim ličnostima, jedan je posebno privukao pažnju.

Naime, one je uočio da je ovogodišnji nastup grčke pevačice na Evroviziji  Eleni Foureire sličan nastupu pevačice Ane Nikolić sa Beovizije 2006. kada je izvela numeru "Romale, romali".

Ana Nikolic

Ana Nikolić Beovizija 2006, Printskrin: Youtube/AnaNikolić

Evrovizija 2019 u Izraelu

Eleni 2019, Foto: Tanjug/AP

Ana Nikolic

Ana Nikolić Beovizija 2006, Printskrin: Youtube/AnaNikolić

Evrovizija 2019 u Izraelu

Eleni 2019, Foto: Tanjug/AP

Ovaj klip je i sama Ana Nikolić podelila na svom Instagramu. A da li je Eleni zaista pronašla inspiraciju u Aninom nastupu, nismo sigurni.  A kako sve izgleda pogledajte u videu ispod:

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Genijalni @newanja !!! 😂😂😂🤩🤩🤩❤️ [repost] “Evo kako bi izgledao revijalni deo Evrovizije da se nisu ogrešili o @ananikolicofficial te 2006. godine! ❤️ #eurovision #elenifoureira #ananikolic #romaleromali #newanjaОбјава коју дели ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) дана

 

Nastup Eleni Fouriere na ovogodišnjem Evrosongu možete videti na 5:14 minutu snimka:

(M.P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grk

    21. maj 2019 | 22:32

    Ona je videla Ana Nikolic kao sto sam ja video Nil Armstronga.

  • Tref

    21. maj 2019 | 22:30

    Ona je videla nastup Ane Nikolic ko sto sam ja video Nikolu Teslu da je napravio naizmenicnu struju. Dajte bre mislim da ona ne zna gde se nalazi Srbija, a kamoli da zna za Anu Nikolic.

  • maks

    21. maj 2019 | 21:17

    Kako je nije sramota da kopira našu Anu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA