≫ 

"Prepustiš se doktorima i sudbini i, naravno, ne razmišljaš o smrti": Marina Tucaković progovorila o zdravstvenom stanju

- Pustiš da stvari idu svojim tokom - rekla je Marina Tucaković

  • 2

Marina Tucaković pristuvovala je jednom događju na kojem je primila nagradu za ženu borca godine. Ona je progovorila i svom zdravstvenom stanju, budući da je muku mučila sa opakom bolešću.

- Još nije sve u redu, pod terapijama sam, a prognoze zna samo onaj gore. Fali mi malo više da se krećem, da malo više izlazim, ali navikla sam da mi uvek nešto fali, tako da u redu je, može se i ovako - rekla je Marina Tucaković za Pink.rs, pa je otkrila šta ju je održalo u najtežim trenucima borbe sa opakom bolešću:

- To je tako teško. Svi oni koji kažu da se u tim trenucima treba boriti ne znaju da tada ne znaš gde ti je d*pe, gde ti je glava. Pustiš da stvari idu svojim tokom, prepustiš se doktorima i sudbini i naravno ne razmišljaš o smrti - navela je ona.

Na pitanje na koga od svojih saradnika je najponosnija, dala je sledeći odgovor.

- Najponosnija sam na Cecu, ali ponosna sam na sve - rekla je Marina Tucaković.

(Telegraf.rs/izvor: Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kosovka

    21. maj 2019 | 23:49

    Sve najboljeeeee Marinaaa

  • ema

    22. maj 2019 | 01:06

    Dopala mi se Marinina iskrenost . Obzirom da sam imala dva puta karcinom (dojke i debelog creva), baš sam se slično ponašala; verovala samo lekarima, sudbini i mojim anđelima čuvarima. To nisam bila ja, kojoj se to događalo, nego neko drugi. Posle svih muka kroz koje sam prošla, ostale su velike posledice. Nemam neke želje i nadanja, dalje živim u strahu da se sve ne ponovi. Pustila sam da sve teče svojim tokom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA