Saša Popović uvodi ogromne promene: Evo kako će izgledati žiri u novoj sezoni Zvezda Granda!

Popović menja koncept takmičenja, ali će akcenat "Zvezda Granda" ostati na takmičarima

  • 7

Direktor "Grand" produkcije Saša Popović u emisiji "Zvezde Granda specijal" najavio je velike promene kada je popularno muzičko takmičenje u pitanju.

Popović je otkrio da će u narednoj sezoni pored stalnih članova žirija okupiti i velika muzička imena iz cele bivše Jugoslavije.

- Najaviću sledeću sezonu Zvezda Granda, tema je ovakva. Cela jugoslovenska, odnosno ex-jugoslovenska estrada boriće se protiv našeg žirija. Naravno, glavni akteri su kandidati za "Zvezde Granda". Šta to znači videćete u sledećoj sezoni - rekao je Popović.

Saša Popović

Foto: Nikola Tomić

U toku emisije Popović je otkrio da će Marija Šerifović biti član žirija u narednoj sezoni, a kada ju je upitao kada će se ostvariti u ulozi majke dobio je odgovor koji nije očekivao.

- Pošto si u filmu "Ispovest" rekla da ćeš se ostvariti kao majka, kada će doći do toga i da li to i dalje planiraš? - pitao je Popović.

Marija Šerifović, zvezde granda

Marija Šerifović, Foto: A. Nalbantjan

- Apsolutno, planiram onog trenutka kad prestanem da budem članica "Zvezda Granda". Zato što ja želim da se tom svom malom biću zaista posvetim, a ne da ga čuvaju babe i dede, kao što su mene čuvali - rekla je pevačica.

- Mene najviše interesuje ko će biti otać - rekao je Saša, a kako je rekla, i Mariju, to najviše zanima.

VIDEO: Pala prosidba na koncertu Marije Šerifović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    22. maj 2019 | 21:51

    Znači još veća koncetracija gluposti na malom prostoru.

  • 321

    22. maj 2019 | 20:36

    U ulozi majke ili oca😭😭👍

  • Жижа

    23. maj 2019 | 11:40

    Са горег на горе! Некада пријатно за очи и уши, претвприло се у циркуску представу са све кловновима и јахачицама!Некада су у фокусу били ти млади ,талентовани људи а данас је то уфурани, вулгаризовани жири! Време је за крај!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA