Voditeljka se pre 19 godina onesvestila u programu uživo, a evo šta Sanja danas kaže o čuvenom snimku (VIDEO)

Sanja je ostala upaćenja jer je pre 19 godina pala u nesvest usred dnevnika

  • 1

Pre 19 godina u Dnevniku televizije "Pink", voditeljka Sanja Nikolić se onesvestila u programu uživo, a taj snimak odmah je osvanuo na Jutjubu i svim društvenim mrežama.

Ona je rekla da kada sada vidi taj pad, veoma joj je smešan. Sanja je istakla da iako te stvari nisu poželjne, ipak se dešavaju.

- Taj čuveni pad je bio na samom početku 2.000. Sada kad ga vidim, nasmejem se posebno kad je u smešnim video klipovima. Televizija je živ program i dešavaju se nepredviđene stvari, iako nisu poželjne. Eto meni se desilo da se onesvestim po čemu su me zapamtili. Sreća pa su stasale nove generacije i malo njih zna da sam ja u pitanju i ako vide snimak - ispričala je Sanja za  Blic.

Skupština Srbije, preplanuli poslanici, Sanja Nikolić

Sanja Nikolić, Foto: Telegraf

Sanja je sa televizije prešla u Skupštinu i postala narodni poslanik. Na novom poslu ostala je tri i po godine, što je takođe bio javni poziv, a do skupštinske fotelje došla je preko novinarskog angažmana. Po završetku poslaničkog mandata Sanja je bila savetnik ministra rada, a nakon toga uhljebljenje je pronašla u sekretarijatu za migracije, što smatra privremenim pozivom.

Kako je izgledao Sanjin čuveni pad pogledajte u klipu ispod teksta:

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Secate li se cuvenog pada voditeljke Sanje Nikolic! Follow/Pratite: ➡️ @telegraf.rs .. .. .. #sanjanikolic #pink #dnevnik #telegraf_jetset #telegrafrs #zabava #rtvpink #rtvpinkofficialОбјава коју дели Telegraf Jet Set (@telegraf_jetset) дана

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijel

    22. maj 2019 | 21:31

    Snimak nije mogao odmah osvanuti na Youtube, jer Youtube tad nije postojao. A svakako nije za svrstavanje u kategoriju smiješnih video snimaka. Djevojka je mogla biti ozbiljno povrijeđena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA