Počelo suđenje Toniju Cetinskom za nesreću u kojoj je poginuo muškarac

Nastavak suđenja zakazan je za 15. jul

  • 0
Toni Cetinski

Foto: Marko Jovanović

Na Opštinskom sudu u Pazinu u Hrvatskoj danas je počelo suđenje Toniju Cetinskom za saobraćajnu nesreću sa smrtnim posledicama.

Cetinski se danas izjasnio da nije kriv, a nastavak suđenja zakazan je za 15. jul.

Podsećamo, rotiv Tonija je u januaru podignuta optužnica zbog izazivanja saobraćajne nesreće sa smrtnom posledicom u novembru 2017. godine u Rovinju.

Popularnom pevaču se stavlja na teret da je, kršeći propise o sigurnosti saobraćaja, nesreću sa smrtnom posledicom izazvao iz nehata. Cetinski se tereti i da je vozilom ušao u krivinu, a da se prethodno nije uverio da li može da izvrši skretanje na siguran način po druge učesnike u saobraćaju.

Toni Cetinski

Toni Cetinski / Foto: Marko Jovanović

Toni se takođe tereti da nije prilagodio brzinu kretanja i da usled svega navedenog, nije obratio pažnju na muškarca koji je ležao na putu.

- Pomirio sam se sa svim eventualnim ishodima jer, ponavljam, kako god da sve ovo sudski prođe, ništa za mene više nije isto nakon tog kobnog 3. 11. 2017. i nikome ne želim da se tako nešto. To je trauma koju ću nositi u sebi do kraja života i situacija koju često sanjam i iz koje se ne mogu izvući, no nimalo se ne može meriti s tragedijom porodice i prijatelja Ibrahima Kevljanina - izjavio je ranije hrvatski pevač.

(Telegraf.rs / Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA