Postaje turistički vodič? Voditelj TV Pink otkriva pravi razlog napuštanja Srbije! (VIDEO)

Voditelj je otputovao u Dansku, a evo i iz kog razloga

  • 9

Navikli ste da u emisij "Premijera-Vikend specijal" saznajete sve aktuelne informacije iz života poznatih, do sada se Ognjen Nestorović i njegov tim mogu pohvaliti brojnim ekskluzivama, ali se ova ekipa nikad ne opušta.

U potrazi za ekskluzivnim pričama, premijerna ekipa neretko je obilazila ne samo našu zemlju, već i region, a ovog puta potraga za premijernim pričama prevazišla je granice Balkana.

Ognjen Nestorović Tijana Prica

Ognjen Nestorović, Prinstrkrin: TV Pink

Naime, Ognjen je već tri dana u Danskoj, u Kopenhagenu, gde priprema priču sa jednom velikom muzičkom zvezdom, koju ćete gledati već ove nedelje u "Premijera-Vikend specijalu".

Ognjen je sa tom zvezdom obilazio Kopenhagen, a bio je i u staroj danskoj kafani, koja postoji više od 300 godina.

Upravo u toj kafani je ovaj pevač napravio prvi iskorak u muzički svet, a mi vam donosimo ekskluzivan snimak iz Kopenhagena.

- Pogledajte kako izgleda jedna stara danska kafana. U ovoj kafani prve muzičke korake napravio je jedan naš poznati pevač. Mi smo u Kopenhagenu već drugi dan, kako bismo snimili fantastičnu priču o životu jednog poznatog pevača, koji je rođen u Danskoj, odakle je i potekla njegova karijera. Ko je njegova

porodica, kakav je život imao, koliko je težak bio njegov život i muzički put saznaćete već u nedelju - poručio je Ognjen putem videa.

On još uvek nije želeo da otkriva o kom poznatom pevaču se radi, ali je sasvim sigurno da vas i ova priča neće ostaviti ravnodušnim.

Pored priče iz Kopenhagena, premijerna ekipa bila je na svim važnim događajima i razgovarala sa brojnim poznatim ličnostima, a sve to očekuje vas ove nedelje u emisiji "Premijera-Vikend specijal".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA